Bakan Kılıç, Fabrikaları Gezdi - Son Dakika
Politika

Bakan Kılıç, Fabrikaları Gezdi

Bakan Kılıç, Fabrikaları Gezdi

Samsun’da seçim gezilerini sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret etti.

15.10.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da seçim gezilerini sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrikaları ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugünkü seçim çalışmalarına Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi'nden (OSB) başladı. Sabah erkenden Tekkeköy OSB Müdürlüğü binasında sanayici ve iş adamları ile bir araya gelen Bakan Kılıç, daha sonrasında ise programını sanayi çalışanlarını gezerek sürdürdü. Bakan Kılıç'ın sabah verdiği kahvaltı programına Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, sanayici ve iş adamları katıldı.

Sanayi çalışanlarının yanına kadar giden Bakan Kılıç, fabrikaları ve yemekhaneleri gezerek işçilerle sohbet etti. İşçilerin sıkıntılarını dinleyen Bakan Kılıç, aşçılardan işçilerin yediği yemekler hakkında bilgi aldı.

Fabrikaları baret takarak gezen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, işçilere de iş güvenliği hakkında tedbirli olmalarının uyarısında bulundu.

Bakan Kılıç, sabah erken saatlerde başladığı sanayi gezisini akşam sonlandırdı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Kılıç, Fabrikaları Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement