Bakan Kılıç Milli Karatecileri Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Bakan Kılıç Milli Karatecileri Kabul Etti

Bakan Kılıç Milli Karatecileri Kabul Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonasında derece alan sporcuları kabul etti.

15.12.2014 13:01  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası'nda derece alan sporcuları kabul etti.

Bakan Kılıç, milli sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak, söz konusu başarıların 77 milyon için "onur verici" olduğunu söyledi.

Sporcuların ortaya koyduğu kararlılık ve örnek davranışların başarıyı getirdiğini belirten Bakan Kılıç, "Bu başarıların geniş yelpazede avantajlar sağladığını söyleyebiliriz. Bu noktada en önemli yansımalardan biri de milli sporcularımızın birer örnek isim olarak, yaşça küçük olan sporcu kardeşlerimize örnek teşkil etmesi" dedi.

Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın spora olan yakınlığının başarılarda büyük bir etken olduğuna dikkati çekti. Kılıç, "Uluslararası spor organizasyonlarında ülkemizi temsil eden sporculara en üst noktada destek sağlanıyor. Son yıllarda bakanlığımız tarafından branş farkı gözetmeksizin sporun her alanına önemli boyutlarda desteklerde bulunduk. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın spora olan yakınlığı da büyük bir etken olarak, başarıların ivme kazanmasını sağladı" diye konuştu.

Kabulde, Türkiye'nin karate alanında elde etmiş olduğu başarılar, hedefler, sporcuların yaşadığı sıkıntılar ve bu konuların giderilmesi konusunda atılacak adımlar da görüşüldü.

Bakan Akif Çağatay Kılıç, görüşmenin ardından milli sporculara hediye verdi ve fotoğraf çektirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bakan Kılıç Milli Karatecileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement