Bakan Kılıç: Türkiye'deki Muhalefet Liderleri de İngiltere'dekiler Gibi Söz Versin (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç: Türkiye'deki Muhalefet Liderleri de İngiltere'dekiler Gibi Söz Versin (2)

Bakan Kılıç: Türkiye\'deki Muhalefet Liderleri de İngiltere\'dekiler Gibi Söz Versin (2)

Uluslarararası ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA KATILDI Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir İlçesi'ndeki programının ardından Konya'da düzenlenen 'Uluslararası Öğrenci Buluşmaları'na katıldı.

09.05.2015 19:07

Uluslarararası ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beyşehir İlçesi'ndeki programının ardından Konya'da düzenlenen 'Uluslararası Öğrenci Buluşmaları'na katıldı. Türkiye Gençlik Vakfı, Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu ve İkidoğu İkibatı Uluslararası Öğrenciler Derneği tarafından kent meydanında organize edilen ve 53 ülkeden öğrencilerin yeraldığı etkinliğe katılan Bakan Kılıç, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyanın her geleni kucaklayan bir yer olduğunu söyledi. Bakan Kılıç, "Biz şunu çok iyi biliyoruz ki Türkiyemizin uluslarası anlamda en iyi noktalara gelmesinde özelliklleTürkiye'ye gelip öğrenim gören bu kardeşlerimizin ülkelerine gittiklerinde adeta birer büyükelçi gibi görev yapacaklarını çok iyi biliyoruz" dedi.

Bakan Kılıç, daha sonra Çumra ilçesine geçti. Burada stadyuma giden Bakan Kılıç, antreman yapan sporcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçedeki meslek yüksek okullarının kız ve erkek öğrenci yurtlarında gezi ve incelemelerde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç: Türkiye'deki Muhalefet Liderleri de İngiltere'dekiler Gibi Söz Versin (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement