Bakan Müezzinoğlu: "Edirne'de İstihdam Sorunu Olan İşsiz Kazanmadı" - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu: "Edirne'de İstihdam Sorunu Olan İşsiz Kazanmadı"

Bakan Müezzinoğlu: "Edirne\'de İstihdam Sorunu Olan İşsiz Kazanmadı"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de seçimi tabelaların kazandığını dile getirerek, "Tabelanın dışında hizmet kazanmadı, kadın kazanmadı, genç kazanmadı, çocuk kazanmadı, yaşlı kazanmadı, istihdam sorunu olan işsiz kazanmadı" dedi.

04.04.2014 20:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de seçimi tabelaların kazandığını dile getirerek, "Tabelanın dışında hizmet kazanmadı, kadın kazanmadı, genç kazanmadı, çocuk kazanmadı, yaşlı kazanmadı, istihdam sorunu olan işsiz kazanmadı" dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, yer yer tabelaların kazandığını belirterek, "Edirne'de olduğu gibi tabelalar kazandı. Tabelanın dışında hizmet kazanmadı, kadın kazanmadı, genç kazanmadı, çocuk kazanmadı, yaşlı kazanmadı, istihdam sorunu olan işsiz kazanmadı. Yani Edirne'nin şehri kazanmadı, tarihi geçmişinin geleceğe taşınması kazanmadı, ama tabela kazandı. Tabelanın kazanımından yana tavır koyan seçmenimize, değer veriyor, saygı duyuyoruz ve bu seçmenle bizim bugünden itibaren daha iyi iletişim kurmak ve Edirne'nin kazanacağı, Edirnelinin kazanacağı, Edirnelinin gelecek vizyonunun kazanacağı, Edirne'nin muasır medeniyet seviyesindeki o yolculuğuna yürüyecek anlayışı Edirnelilerle daha güçlü paylaşmamız gerektiğini 30 Mart akşamı bir kez daha analiz etmemiz gerektiğini gördük. Hiç kimseye kızmadan, hiç kimseyi dışlamadan, hiç kimse ile çatışmadan çünkü 400 bin Edirneli bizim hemşerimiz. 400 bin Edirnelinin geleceğe güvenle ve umutla bakması bizim sorumluluğumuz" dedi.

Daha çok emeğe ihtiyaçları olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, "O nedenle inşallah daha çok emek, daha çok gayret, daha çok iletişim ve paylaşmak çünkü biz ne diyoruz; ortak akıl diyoruz. Edirne'nin ortak aklının gelecek vizyona taşıyabilecek, bir anlayış diyoruz. Enez'de İpsala'da ve Meriç'te kazanımlarımız var. Ama biz bu ülke adına, bölge adına ve Edirne adına çok daha güçlü kazanımlarla arzu ettiğimiz çok daha güçlü hizmetleri yapabilmekti. Şehrin dokusuna sağlıklı geleceğine dokunabilmekti. Şimdi şehrin sağlıklı suyunun akıp akmadığına dokunabilme yetkimiz 5 yıl süresince yok. Yine aspesli borulardan akacaksa biz ancak bunun şikayetçisi olacağız ve yapmaları için onları zorlayacağız. Tunca'ya kanalizasyon akıyorsa, bunun yanlışlığını ve bu şehre haksızlık olduğunu Edirneliye anlatacağız. Yönetilenlerin de bunu yapması gerektiğini zorlayacağız. Bu şehrin çocuklarına, bu şehrin gençlerine, ailelerine, yaşlısına, emeklisine daha çok değer, daha çok özgüven, gerekiyorsa bunları anlatacağız. Yapması gerekenlerde bu sorumluluklara talip olduklarına göre sorumluluklarını yerine getirmelerini onlardan isteyeceğiz, vatandaşında onlardan talep etmesini arzu edeceğiz. Şimdi suyun şebekesini artık sorumluluk üstlenenlerden talep etmeli" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu: 'Edirne'de İstihdam Sorunu Olan İşsiz Kazanmadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement