Bakan Müezzinoğlu, İhsanoğlu'nu Milli Piyangoya Benzetti - Son Dakika
Politika

Bakan Müezzinoğlu, İhsanoğlu'nu Milli Piyangoya Benzetti

Bakan Müezzinoğlu, İhsanoğlu\'nu Milli Piyangoya Benzetti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde meydan mitingine katıldı.

09.08.2014 07:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydan mitingine katıldı. Mitingde konuşan Bakan Müezzinoğlu, 'Çatı Aday' Ekmeleddin İhsanoğlu'nu milli piyangoya benzeterek bunun amortisi bile olmaz dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lüleburgaz'ın köylerinde düzenlediği ziyaretlerinin ardından şehir merkezinde bulunan Altıyol mahallesinde düzenlenen mahalle mitingine katıldı. Bakan Müezzinoğlu, yaklaşık 2 bin mahalleli tarafından havai fişek gösterisiyle karşılandı.

"DEDİĞİMİ YAPSINLAR İSTİFA EDERİM"

Altıyol mahallesi meydanında halka hitap eden Bakan Müezzinoğlu, Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun kameraların karşısına çıkıp 'Çatı Adayı' destekleyen 14 partinin ve Genel Başkanlarının adını kağıda bakmadan saymaları halinde Bakanlıktan ve Milletvekilliğinden istifa edeceğini söyledi. Türkiye'de yaşayan 77 milyon vatandaştan 7 bin kişinin Ekmeleddin İhsanoğlu'nu tanımadığını vurgulan Bakan Müezzinoğlu, CHP ve MHP'nin Genel Merkezlerinin tanımadığı bir kişinin cumhurbaşkanlığına laik görebilmek bu millete hakaretin ta kendisidir"dedi.

"BUNDAN AMORTİ PİYANGO BİLE OLMAZ"

Bakan Müezzinoğlu, 'Çatı Aday' İhsanoğlu'nun birde sloganı var 'Ekmek için Ekmeleddin' güler misin, ağlar mısın? Pazartesinden sonra daha neler neler çıkacak. Ey Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, 71 yaşına kadar 3 kişi ekmek verdin mi? Cumhurbaşkanlığı köşkünde milletin parasıyla birilerine yapacağın ikramlar mı Ekmek için Ekmeleddin Olacak? Saygı ekmek için geliyormuş. Saygı ekmek için Cumhurbaşkanımı olmak lazım? Ey CHP ey MHP millete milli piyango seçtirir gibi çatı aday seçtirmeyin amortiye mahküm etmeyin. Bundan amorti bile olmaz"ifadelerine yer verdi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Müezzinoğlu, İhsanoğlu'nu Milli Piyangoya Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement