Bakan Müezzinoğlu, Seba ve İşler'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bakan Müezzinoğlu, Seba ve İşler'i Ziyaret Etti

Bakan Müezzinoğlu, Seba ve İşler\'i Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "(Nejat İşler) Şu anda tedavisi planlandığı gibi gidiyor.

31.01.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Amerikan Hastanesi'nde tedavi altında bulunan  Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ile Acıbadem Maslak Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören oyuncu Nejat İşler'i ziyaret etti.

AK Parti Sultanbeyli Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Müezzinoğlu, daha sonra dün bir ameliyat geçiren Süleyman Seba'yı ziyaret etmek için Amerikan Hastanesi'ne gitti.

Müezzinoğlu, ardından Acıbadem Maslak Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Nejat İşler'i ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Müezzinoğlu, oyuncunun ailesine ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunduklarını söyledi .

Doktorlarından İşler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını dile getiren Müezzinoğlu, "Şu anda tedavisi planlandığı gibi gidiyor. Sağlık durumu düne göre daha iyi. İnşallah yarınlarda daha iyi olacak. Dolayısıyla geliş amacım, tamamen değerli sanatçımıza hem şifa ve geçmiş olsun dilemek hem de sağlık durumu hakkında bilgi almak" diye konuştu.

"İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir yaşama döner"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İşler'den önce Süleyman Seba'yı ziyaret ettiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Dün çok ciddi bir ameliyat geçirmiş olmasına rağmen yoğun bakımda takip ediliyor ama ekstübe edilmiş. Fiziksel aktiviteleri, bulguları gayet iyi. Tahmin ediyorum ki birkaç gün içinde tamamen normalleşecek. 88 yaşında bir insanımızın önemli bir ameliyatı atlattıktan sonra bu kadar sağlıklı olabilmesi de bizi mutlu etti. İnşallah en kısa sürede sevdikleriyle birlikte sağlıklı bir yaşama döner. Gerek sanatçımıza gerek sayın Seba'ya gerekse tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Müezzinoğlu, Seba ve İşler'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement