Bakan Ramazanoğlu: Bizdeki Muhalefet Yıkma ve Bozma Üzerine Kurulmuş (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Ramazanoğlu: Bizdeki Muhalefet Yıkma ve Bozma Üzerine Kurulmuş (2)

Bakan Ramazanoğlu: Bizdeki Muhalefet Yıkma ve Bozma Üzerine Kurulmuş (2)

"bu ÖRGÜT, TÜRKİYEYİ KALBİNDEN VURMAYA ÇALIŞIYOR" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, işadamları, şehit ve gazi aileleri, yuvada kalan çocuk ve yaşlılarla öğle yemeği yedi.

24.01.2016 16:08

"bu ÖRGÜT, TÜRKİYEYİ KALBİNDEN VURMAYA ÇALIŞIYOR"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Uşak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından Uşak Valisi Ahmet Okur, AK Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, işadamları, şehit ve gazi aileleri, yuvada kalan çocuk ve yaşlılarla öğle yemeği yedi. Bakan Ramazanoğlu, hemen her gün bir şehit haberi geldiğini hatırlatarak, "Bu nasıl bir vicdan, çocukların eğitim gördüğü okullara bomba atan nasıl bir vicdan? Bunu bütün dünyaya soruyorum. Bunu yapan ancak eli kanlı terör örgütü olabilir. Bu örgüt Türkiye'yi kalbinden vurmaya çalışıyor. Kim bize elini uzatırsa o elin pençe olduğunu gördük" dedi.

"BU TOPRAKLARIN GERÇEK SAHİPLERİ SİZLERSİNİZ"

Türkiye'nin Osmanlı'dan bu yana 57 savaşa girdiğini belirten Bakan Ramazanoğlu, bu milletin içinde enerji ve iman olduğunu, bu imanın tekrar fışkırdığını anlatırken şöyle dedi:

"500 yıldır da böyle olmuştur. Bizi kimse ne boğabilir ne de yok edebilir. Biz var olduk var olmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bazı duygular vardır taşıması zordur o da ana yüreğindeki acılardır. O ana yüreğindeki acıları taşıyarak yaşıyoruz. Anadolu toprağının anaları yüreğindeki acı ile hayata can da kan da veriyorum diyerek o hayatı yine doğurur. Ölen her can bizlerin canlarıdır. Son nefesimize kadar emanetlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Terör destekçisi aydınlara rağmen bizler Anadolu'nun sahici evlatları olarak arkamızda ne sermaye ne sermaye güçleri olmadan Anadolu'nun analarının yetiştirdiği evlatlar olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu toprağın gerçek söz sahipleri sizlersiniz. Onlar değildir."

Hiçbir terör örgütü ve siyasi uzantıların devletin muhatabı olmadığını ifade eden Ramazanoğlu, "Devletimiz terörle mücadelede kararlılığını göstermektedir. Bizde bakanlık olarak sıcak süreçlerin yaşandığı bölgede psikolojik restorasyon ve rehabilitasyon için çalışıyoruz. Orada hiç kimse aç değil açıkta değil. Bütün ihtiyaçları devletin imkanları tarafından karşılanıyor. Biz ihtiyaçları karşılarken devletin şevkat elini de sahada personelimizle halkımıza ulaştırıyoruz. Çocukları kadınları yetimleri öksüzleri yaşlıları bağrımıza basıyoruz. Basmaya da devam edeceğiz. Bugün buradayız yarın da orada o sofralarda olacağız. Ekmeği ve suyumuzu onlarla paylaşacağız. Bizim durduğumuz yer milletin yanı. Çünkü biz bu milletin evlatlarıyız. Birileri bizi kurgulayıp getirip bir yerlere koymadı. Çalıştık çabaladık" diye konuştu. - T

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Ramazanoğlu: Bizdeki Muhalefet Yıkma ve Bozma Üzerine Kurulmuş (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement