Bakan Sarı, Memleketi Adana'da Mehteran Takımı ile Karşıladı - 2 - Son Dakika
Güncel

Bakan Sarı, Memleketi Adana'da Mehteran Takımı ile Karşıladı - 2

Bakan Sarı, Memleketi Adana\'da Mehteran Takımı ile Karşıladı - 2

BAKAN OLARAK İLK AÇILIŞI CAMİDE YAPTI Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bakan olarak geldiği memleketi Adana'da ilk açılışı Arif Uçurum Camii ile yaptı.

04.12.2015 13:42

BAKAN OLARAK İLK AÇILIŞI CAMİDE YAPTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, bakan olarak geldiği memleketi Adana'da ilk açılışı Arif Uçurum Camii ile yaptı.

Adana Valiliği ve Ak Parti Adana il binasını ziyareti sonrası Adana Hacı Sabancı Organize Bölgesi'ne gelen Bakan Sarı, Oğuz Tekstil firmasının kurucusu Arif Uçurum adına yaptırılan 3 bin 200 kişilik caminin ibadete açılması törenine katıldı. Kuran-ı Kerim okunmasından sonra hayırsever İsrafil Uçurum, yaptırdıkları caminin hayırlara vesile olmasını diledi.

Kürsüye gelen Bakan Fatma Güldemet Sarı ise "Bakan olarak ilk açılışı bu camiyle yapıyorum. Bunun için çok gururlu ve mutluyum. Bu kutsal mekan dünyadaki Müslümanların yaşadığı sıkıntıların geçmesine vesile olur. Camiler bizim iftihar kaynağımız. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Sarı, hayırsever Uçurum ailesi temsilcilerine plaket ve tablo verip açılış kurdelesini kesti. - Sarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Sarı, Memleketi Adana'da Mehteran Takımı ile Karşıladı - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement