Bakan Yıldırım: Bakü-tiflis- Kars Demiryolu Projesi Milyar Dolarla İfade Edilen Bir Proje - Son Dakika
Dünya

Bakan Yıldırım: Bakü-tiflis- Kars Demiryolu Projesi Milyar Dolarla İfade Edilen Bir Proje

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi 7.Üçlü Koordinasyon Konseyi Toplantısı ile ilgili basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, projenin milyar dolarla ifade edilen bir proje olduğunu söyledi.

12.02.2016 12:42  Güncelleme: 13:04

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bakü-Tiflis- Kars Demiryolu Projesi 7.Üçlü Koordinasyon Konseyi Toplantısı ile ilgili basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, projenin milyar dolarla ifade edilen bir proje olduğunu söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Tiflis'te Bakü-Tiflis- Kars Demiryolu Projesi 7.Üçlü Koordinasyon Konseyi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gürcistan Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Dmitry Kumsişvili ve Azerbaycan Ulaştırma Bakanı Ziya Mammadov 7.Üçlü Koordinasyon Konseyi Protokolünün İmzalandı.

Bakan Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Tiflis'te Bakü-Tiflis- Kars Demiryolu'nun ilerlemesini, çalışmalarını, ne aşamada olduğunu değerlendirmek için 3'lü toplantı yaptıklarını kaydederek, milyar dolarla ifade edilen ve 800 kilometrenin üzerinde oldukça zor arazi şartlarında yapılan bir proje olduğunu söyledi. - TİFLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bakan Yıldırım: Bakü-tiflis- Kars Demiryolu Projesi Milyar Dolarla İfade Edilen Bir Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement