Bakan Zeybekci, Azeri Mevkidaşı Mustafayev ile Görüştü - Son Dakika
Dünya

Bakan Zeybekci, Azeri Mevkidaşı Mustafayev ile Görüştü

Bakan Zeybekci, Azeri Mevkidaşı Mustafayev ile Görüştü

Temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Şahin Mustafayev'le görüştü.

05.02.2015 10:27  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Şahin Mustafayev'le görüştü.

Resmi temaslarda bulunmak üzere Bakü'ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Azerbaycan Ekonomi ve Sanayi Bakanı Şahin Mustafayev'le bir araya geldi. Zeybekci, "Türkiye dünyada Avrupa Birliği'yle Gümrük Birliği olan tek ülke. Şu anda Avrupa Birliği'yle ticaret hacmimiz, dış ticaret hacmimizin yüzde 40'ını Avrupa Birliği'yle yapıyoruz. Avrupa'yla olan ticaretimizde tarım ürünlerini açmadık. Kapalı tuttuk. Türkiye tarım ürünlerini açacaksa, tarım ürünlerinde serbestliğe gidecekse, onu sadece ama sadece ilk önce kardeş ülke Azerbaycan'la yapmasını düşünüyoruz" diye konuştu.

Zeybekci'nin Azerbaycan Başbakan Yardımcısı Abid Şerifov ile yapacağı ikili görüşmenin ardından Türk işadamları ile yuvarlak masa toplantısı yapması bekleniyor. - BAKÜ

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bakan Zeybekci, Azeri Mevkidaşı Mustafayev ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement