Bakan Zeybekci, "Yılın Fotoğrafı" Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Bakan Zeybekci, "Yılın Fotoğrafı" Oylamasına Katıldı

Ekonomi Bakanı Zeybekci, haber kategorisinde "Kardeşe Elveda", yaşam kategorisinde ise "Gaziantep'te Kendirciler" başlıklı fotoğrafları beğendi.

14.12.2014 13:00

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katılarak, "haber" ve "yaşam" kategorisinde beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.

Zeybekci, Denizli'de katılacağı program öncesi, AA muhabirlerinden 2014 yılında kategorilerinde "ayın en iyisi" seçilen 2 kategoride 22 fotoğrafın öykülerini dinledi.

Fotoğrafların her birinin çok etkileyici hikayelerinin bulunduğunu belirten Bakan Zeybekci, haber kategorisinde Ali Hasan'ın çektiği "Kardeşe Elveda", yaşam kategorisinde ise Ali İhsan Öztürk'ün " Gaziantep'te Kendirciler" fotoğrafına oy kullandı.

Bakan Zeybekci, özellikle "Kardeşe Elveda" fotoğrafından etkilendiğini belirterek "Küçük kız çocuğunun ölen kardeşinin arkasından döktüğü gözyaşı ve o bakışlar... Bu bir insanlık dramı... Dünya için de utanç manzarası bu... Şehit olan kardeşinin arkasından ağlayan o yavrunun travmasını hiç kimse ağlayamaz. Bu acıların bitmesini diliyoruz tabii ki inşallah" dedi. Nihat Zeybekci'nin bu fotoğrafa yorumu sırasında zaman zaman duygulanarak duraksadığı gözlendi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Zeybekci, 'Yılın Fotoğrafı' Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement