Bakanlar Kurulu Toplantısı İçin 'Makaslı' Önlem - Son Dakika
Güncel

Bakanlar Kurulu Toplantısı İçin 'Makaslı' Önlem

61. Hükümetin son Bakanlar Kurulu toplantısında, Başbakanlık Merkez Bina girişinde zincirleme eylemine karşı demir makas hazır bulunduruldu.

25.08.2014 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

61. Hükümetin son Bakanlar Kurulu toplantısında her zamanki olağanüstü güvenlik önlemlerine ek olarak eylem ihtimaline karşı da önlemler alındı.

ZİNCİRLEME EYLEMİNE KARŞI MAKAS

Başbakanlık Merkez Bina girişinde zincirleme eylemine karşı demir makası, yakma eylemine karşı yangın söndürme tüpü ve perdelemek için şemsiye hazır tutuldu.

ERDOĞAN, BAKANLARDAN ERKEN GELDİ

Tayyip Erdoğan'ın son kez Başbakan olarak katıldığı toplantı Merkez Bina'da başladı. Genellikle bakanların ardından Başbakanlığa gelen Erdoğan bu kez çoğu bakandan önce geldi. Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu ise Erdoğan'dan yaklaşık yarım saat sonra giriş yaptı.

HALEF-SELEF AYNI TOPLANTIDA

28 Ağustos’ta yapılacak olan yemin töreni ile Cumhurbaşkanlığı görevini devralacak Başbakan Erdoğan’ın yerine kongrede AK Parti Genel Başkan adayı olarak açıklanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Bakanlar Kurulu Toplantısı’ndaki yerini aldı.

Bakanlar Kurulu Toplantısı İçin \'Makaslı\' Önlem
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bakanlar Kurulu Toplantısı İçin 'Makaslı' Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İSYAN: BOŞ BOŞ BOŞ BAKANLAR KURULU. 9 4 Yanıtla
  • ugur ay: Bu topraklarda 200 senedir kurtlar Sofrası kuruldu paraya taaf ettiler şimdi bi lider çıktı da hamd olsun ey ıttıhattı terrakı cemiyeti biz hukuk anayasa asker Polis dinlemeyi z sizden sorulacak hesabımı z var zıhnıyetınız değişecek yada karanlığa mahkum olacaksınız bu ateşi {osmanlı} sondurdugunuzu sanmayın mazlumun intikamı Zalimin kin den ağır olacaktır yürü cumhurbaşkanı m 5 7 Yanıtla

Advertisement