BAKGEM Proje Ekibinden Bartın Valisi Çınar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BAKGEM Proje Ekibinden Bartın Valisi Çınar'a Ziyaret

Bartın Üniversitesi Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi projesi ekibi, Bartın Valisi Ali Çınar'ı ziyaret etti.

07.03.2014 14:13  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Üniversitesi Batı Karadeniz Gemi İnşa ve Entegre Sanayi (BAKGEM) projesi ekibi, Bartın Valisi Ali Çınar'ı ziyaret etti.

Çınar, makamındaki kabulde yaptığı konuşmada, bölgedeki ahşap gemi sanayisinin canlandırılıp yapılandırılmasına, akademik ve pratik bilgilerin etkileşimiyle devlet-akademi-sanayi üçgeninin çalıştırılmasına hizmet etmeyi amaçlayan projenin amacına ulaşacağına inandığını söyledi.

Projenin, Bartın'ın markalaşması adına önemli bir adım olduğunu ifade eden Çınar, "Kurucaşile- Cide sahil yolunun yapılması da sektörün gelişmesine önemli katkı sunacaktır. Yat ve gemi siparişi vermek isteyenler özellikle ahşap tekne ve yat yapımı konusunda marka olan Kurucaşile ilçesine daha kolay ulaşabilecektir" dedi.

Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Ceritli de Batı Karadeniz Bölgesi'nde gemi inşa ve entegre sanayisinin sorunları, çözüm önerileri ve gelecek öngörülerine ilişkin geçmiş yıllarda geniş çaplı çalıştaylar yaptıklarını dile getirdi.

Ziyarette, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sait Ceyhan, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Volkan Kırmacı, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Apaydın ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Cihangir Kasapoğlu da yer aldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BAKGEM Proje Ekibinden Bartın Valisi Çınar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement