Bakırköy Halk Pazarı Meydanı 1 Mayıs'a Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı 1 Mayıs'a Hazırlanıyor

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı 1 Mayıs\'a Hazırlanıyor

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hazırlanıyor. Meydana 500 bin kişilik ses sistemi kurulacak, 7 yere LED ekranlar konulacak. Hazırlıklar sabaha kadar sürecek.

01.05.2016 00:38  Güncelleme: 01:00

Bakırköy Halk Pazarı Meydanı'nda kutlanacak olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hazırlıklar devam ediyor. Meydandaki Cumartesi pazarının kalkmasının ardından platform sahne ve teknik alt yapı çalışmalarının sabaha kadar süreceği öğrenildi.

PAZAR KALKTI, ÇALIŞMALAR BAŞLADI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için hazırlıklar akşam saatlerinde başladı. Meydanda bugün kurulan Cumartesi pazarının akşam saat 18.00 itibariyle kalkmasının ardından belediye araçları tarafından çöplerden temizlenerek yıkandı. Ardından meydanda sahne, platform ve teknik alt yapı çalışmalarına başlandı. Çalışmaların sabaha kadar biteceği bildirildi.

500 BİN KİŞİLİK SES SİSTEMİ, 7 LED EKRAN

Organizasyonu yapan firmanın teknik sorumlusu Mesut Kılıç, "Çalışmalarımız Cuma günü başladı. Bugün de devam etmektedir. Sabah saat 5-6 gibi çalışmalarımız sona erecek. Ama şu anda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 90'ı bitmiş. Yarın sabaha hazır olacak. Bu alan ilk defa Taksim dışında 1 Mayıs için yapılacak. Bu alan biraz farklı. Taksim'e göre biraz farklı o yüzden de bu alanda kitleye ulaşmak açısından LED ekranlar olacak. Buraya 500 bin kişilik bir ses sistemi kuruldu. Yani beklenen kitle odur.

"SEYYAR SATICI ALINMAYACAK"

Buraya güvenlik açsından da her herhangi bir seyyar satıcı alınmayacak. 7 ayrı noktada led ekran olacak" diye konuştu. Çalışmaların sabah saatlerinde bitmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakırköy Halk Pazarı Meydanı 1 Mayıs'a Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tufann: Turk islam birligi gelirse gelsin. Layiklik meselesi ney. Birde şerihat o bi düzenmi. Akpye bi sormak lazım turkiye nereye gidiyor ? 1 1 Yanıtla
  • abbastambasar: SERMAYESİ EMEĞİ OLAN , ALIN TERİYLE KAZANAN İŞÇİ-MEMUR-ÇİFTÇİ KİM VARSA 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN. 0 0 Yanıtla
  • zafer efeler: Örümcek beyinliler 1 mayısın faydası ne diyor. Bu bir dayanısmanır . akkoyunlar siz gudulmeye alısmıssınız hakkını korumayıdayanısmayı anlayamazsınız şuurunuz kapalı. 0 0 Yanıtla

Advertisement