Balçova Yaşamspor "Bornova 1881" Olacak - Son Dakika
Güncel

Balçova Yaşamspor "Bornova 1881" Olacak

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Balçova Yaşamspor'un isminin önümüzdeki sezon "Bornova 1881" olarak değişmesi için harekete geçildiği açıklandı.

05.01.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup takımlarından Balçova Yaşam spor'un isminin önümüzdeki sezon "Bornova 1881" olarak değişmesi için harekete geçildiği açıklandı.

Sezon başında Balçova Belediyespor'un yarışmacı haklarını satın alıp adını Yaşamspor yapan FBM Makina'nın yeni sezonda kulübü Bornova'ya taşıyıp, maçları inşaatı süren Doğanlar Stadı'nda oynayacağı ifade edildi. Gelişmeyi doğrulayan Başkan Fatih Komili, "Bornova Belediyesi ile ortak bir proje geliştirebiliriz. Belediye Başkanı Olgun Atila ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Bornova 1881 ismini de Olgun Atila'nın önerdiğini sözlerine ekleyen Başkan Komili, şöyle devam etti:

"Kulübü Kemalpaşa Ulucak'tan şehir merkezine taşımayı da planlıyoruz. Ulucak'ta maçlarımızı taraftar desteğinden yoksun oynuyoruz. Bornova'nın yıllardır profesyonel futbolda temsilcisi yok. Bu açığı kapatmak amacındayız. Kararı netleştirmeden önce ilçedeki diğer amatör spor kulüplerinin de onayını almak istiyoruz. Temaslarımız devam edecek. Sanıyorum iki hafta içinde net bir karar alınacak." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balçova Yaşamspor 'Bornova 1881' Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement