Balçova Yaşamspor Lige Döndü - Son Dakika
Güncel

Balçova Yaşamspor Lige Döndü

Balçova Yaşamspor Lige Döndü

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5'inci hafta maçında sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Balçova Yaşamspor, cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor ile oynayacağı lig maçına kilitlendi.

29.01.2015 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5'inci hafta maçında sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Balçova Yaşamspor, cumartesi günü deplasmanda Ankara Demirspor ile oynayacağı lig maçına kilitlendi. Teknik direktör Altan Çetindağ, gruptan çıkma şanslarının bulunmadığını hatırlatarak, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması iyi bir hazırlık maçı oldu. Zemin kötü olmasına rağmen futbolcularım ellerinden geleni ortaya koydu" diye konuştu.

Çetindağ, ligdeki rakipleri Ankara Demirspor'un 28 puanla 4'üncü sırada olduğunu hatırlatarak, "Tek amacımız sezon sonunda ilk 5 içinde yer alabilmek. Şu 25 puanla 7'nci sıradayız. Play off'u istiyorsak, Ankara'dan puanla dönmeliyiz" ifadelerini kullandı. Kupada İzmir'i en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Gruptaki son maçımızı 4 Şubat'ta Galatasaray ile deplasmanda oynayacağız. Bu karşılaşma tanıtımımız için büyük fırsat" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balçova Yaşamspor Lige Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement