Balıkesir'de Saha ve Randevu Krizi - Son Dakika
Spor

Balıkesir'de Saha ve Randevu Krizi

Balıkesir’de, Büyükşehir Belediyespor’a ait sahanın Balıkesirspor’a verilmemesiyle ilgili kriz karşılıklı yapılan yazılı açıklamalarla büyüyor.

13.02.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, Büyükşehir Belediyespor'a ait sahanın Balıkesirspor'a verilmemesiyle ilgili kriz karşılıklı yapılan yazılı açıklamalarla büyüyor.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu yaptığı yazılı açıklama ile Büyükşehir Belediyespor ile aralarında olan saha ve randevu krizine yönelik açıklamalarda bulundu. Yönetimden yapılan açıklamada, "Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Hocaoğlu'nun yaptığı basın açıklamasına yönetim kurulumuzun cevabıdır. Balıkesirspor Kulübü'nün konuşlandığı tesislerin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olduğu doğrudur fakat Balıkesirspor Kulübü, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne söz konusu tesislerin kirasını her ay ödemektedir. Kulübümüzün, 'Büyükşehir Belediyesine' kira borcu bulunmamaktadır. Balıkesirspor Ergün Gür Tesisleri'ndeki antrenman sahamız Trabzonspor maçından sonra bakıma alınmış ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla bakım ve onarım süresi uzamıştır. Takımımız, Akhisarspor maçından önce Manisa'da 1 hafta kampa girmiş, Konyaspor maçından önce de 2 gün Akhisar'da Belediye'ye ait stadda çalışılmış ve Palm City Otel'de konaklamıştır. Bu güne kadar yapılanları yönetim politikamız gereğince polemik konusu yapmadan sükunetle gözledik, cevap verme gereği bile duymadık" denildi.

Yönetim Kurulu imzalı yapılan açıklamada ise, "Sayın Başkan arzu ederse, 'bakımda' dediği çim sahanın bakım görsellerini gün, ay ve saat detaylarıyla tarafına iletebilir, iş makinelerinin kaç gün sahada kontak açmadan durduğunu kendisine sunabiliriz. Sayın Başkana tavsiyemiz kamuoyunu kelime oyunlarıyla yanıltmaya çalışmamasıdır. Bizim hiçbir zaman yenilgiye mazeret arama gibi bir politikamız olmamıştır. Aksine maçtan sonra rakibimizin iki adet penaltısının verilmediği de dahil olmak üzere gerekli açıklamalar Başkanımız sayın Tuna Aktürk tarafından yapılmıştır. Saha isteme konusuna gelecek olursak; Kulüp Başkanımız Sayın Tuna Aktürk, sezon başında Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu'nu arayarak tesisleri istemiştir. Ancak kendisi bu konuda yapacak bir şey olmadığını, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur ile görüşmesi gerektiğini belirtmiştir. Yönetim Kurulumuzca Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızdan 5 Haziran 2014 ve 23 Haziran 2014 tarihinde yazılı olarak, ayrıca basın sözcümüz Cengiz Güneş tarafından da özel kalem müdürü Şaban Akkol'dan sözlü olarak randevu taleplerinde bulunulmuş. Ne yazık ki şu ana kadar olumlu veya olumsuz hiç bir cevap alınamamış ve tarafımıza geri dönüş yapılmamıştır. Bu süre zarfı içerisinde yönetim kurulu üyelerimiz ve alt yapı hocalarımız konuyu defalarca Sayın Başkan Yusuf Hocaoğlu ile görüşmüş olumlu cevap alamamışlardır. Sayın başkanın açıklamasındaki asılsız iddialar ve gerçeklikle ilgisi olmayan haberlerle kamuoyunu yanılttığı ortadadır" denildi.

Balıkesir'in tek markasının Balıkesirspor olduğunun belirtildiği açıklamada, yönetim kurulu yüzleşme önerisinde bulundu. Açıklamada, "Sayın başkan cumartesi günü yapılan açıklamaya ancak perşembe günü cevap vererek sanırız kamuoyunu nasıl kandırabileceğini ise 6 günde tasarlayabildi. Biz Balıkesirspor Yönetimi olarak kamuoyu önünde şahitlerle birlikte yüzleşmeye hazırız, peki siz hazır mısınız? Sayın Başkana tavsiyemiz, timsah gözyaşları dökmek yerine mert olmak daha erdemli bir davranıştır. Konu ile ilgili olarak 13 Şubat 2015 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı'na tekrar dilekçe verilmiş olup gelen cevap kamuoyu ile paylaşılacaktır" ibarelerine yer verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement