Balıkesir- Edremit'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Balıkesir- Edremit'e Şehit Ateşi Düştü

Balıkesir- Edremit\'e Şehit Ateşi Düştü

Edremit'e şehit ateşi düştüŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit olan polislerden 26 yaşındaki Gökhan Kıncak'ın Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

27.08.2016 05:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit'e şehit ateşi düştü

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde, bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği'ne bomba yüklü kamyonla düzenlenen saldırıda şehit olan polislerden 26 yaşındaki Gökhan Kıncak'ın Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Cuma sabahı Cizre'de polis noktasına yapılan hain saldırıda şehit olan 11 askerden birinin Edremit Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli Polis Memuru Gökhan Kıncak (26) olduğu DNA testiyle kesinleşti. Şehidin ailesine ise acı haberi Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz verdi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'da şehit ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti. Edremit Çevik Kuvvet Grup Amirliği'nde görevli Gökhan Kıncak'ın 3 ay önce geçici görevle Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine gönderildiği öğrenildi. Şehit Kıncak'ın cesedinin tanınamaz durumda olduğu öğrenilirken, kimlik tespitinin DNA testi ile yapıldığı öğrenildi. Edremit Belediyesi ekipleri tarafından apartmana dev bir Türk Bayrağı asılırken, balkonlarda Türk Bayrakları ile donatıldı. Şehit polisin ise ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir- Edremit'e Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement