Balıkesir Kavşağı'nda Sinyalizasyon Çalışması - Son Dakika
Yerel

Balıkesir Kavşağı'nda Sinyalizasyon Çalışması

Balıkesir Kavşağı\'nda Sinyalizasyon Çalışması

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa çalışmasıyla Balıkesir köprüsü olarak bilinen bölgede sinyalizasyon çalışması yapıldı.

12.03.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmasıyla Balıkesir köprüsü olarak bilinen bölgede sinyalizasyon çalışması yapıldı.

Son aylarda meydana gelen trafik kazalarından sonra gündeme alınan çalışma kısa sürede tamamlanarak faaliyete alındı. Toplam 9 adet sinyalizasyon ışıklandırması yapılan kavşakta sürücülerin trafik ışık ve uyarı levhalarına uymaları istendi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçe merkezinde araç sayısının her geçen gün arttığını belirterek ana caddeler ile çevre yolunda vatandaşların güvenliği için projeler hazırlayarak hızla hayata geçirdiklerini belirtti.

Başkan Güler, "Tavşanlımızda otomobil sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu konuda ana caddeler, okul önleri ve çevre yolunda alınması gereken önlemleri ilgili arkadaşlarımızla istişare ederek hızla hayata geçiriyoruz. Son olarak bir dönem ardı ardına maddi ve yaralanmalı trafik kazalarıyla gündeme gelen Balıkesir ve Tunçbilek istikametinde ki kavşakta Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ile birlikte sinyalizasyon çalışması yaptık. Kazaların aşırı sürat ve dikkatsizlik neticesinde meydana geldiğini görüyoruz. Sürücülerimizin kurallara riayet etmesini ve dikkatli olmasını istiyoruz" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir Kavşağı'nda Sinyalizasyon Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement