Balışeyh'te 2013 Yılının Değerlendirilmesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te 2013 Yılının Değerlendirilmesi Yapıldı

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde 2013 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesiyle ilgili olarak toplantı düzenlendi.

08.01.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde 2013 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesiyle ilgili olarak toplantı düzenlendi.

Kaymakam Yusuf Yıldırım'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçedeki kurumlar aracılığı ile vatandaşlara yönelik birçok konuda hizmet götürüldüğü belirtildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmaları kapsamında yapılan yatırım ve yardımlar sayesinde ilçede önemli birçok sorunların çözüme kavuşturulduğunu belirten Kaymakam Yıldırım Şunları söyledi:

"2013 yılı çalışmaları kapsamında SYDV olarak, eğitim ve eğitim materyali, sağlık, kömür, ev yapımı, engelli ve yakınına yardım, yaşlı aylığı, yangında evi zarar gören ailelere yardım, nakdi yardımlar, asker ailesine yardım, üniversite öğrencilerine yönelik yardımlar, eşi vefat eden ailelere yardımlar, nakdi yardımlar ile daha birçok alanda vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çeşitli miktarlarda yardımlarda bulunuldu. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak ise, KÖYDES Projeleri kapsamında grup köy yollarında 1. ve 2. kat asfaltlama çalışmaları ile birçok köyümüzde içme sularına yönelik Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun su deposu tesis çalışmaları ve kanalizasyon çalışmaları ile köylerimizin en önemli sorunları giderilmiş durumdadır."

Kaymakam Yıldırım, 2014 yılında da vatandaşların ihtiyaçları doğrulturunda bu tür çalışma ve projelerin yürütüleceğini sözlerine ekledi. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te 2013 Yılının Değerlendirilmesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement