Balkan Şampiyonası Sporcularına Jest Yaptılar - Son Dakika
Yerel

Balkan Şampiyonası Sporcularına Jest Yaptılar

Balkan Şampiyonası Sporcularına Jest Yaptılar

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Spor Toto Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası öncesinde sporcular yarışmanın heyecanını ilçenin en nezih mekanlarından Lüküs Kamara Restaurant’da birbirinden leziz menüden oluşan yemek organizasyonunda yenmeye çalıştı.

20.04.2015 16:47

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Spor Toto Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 14. Balkan Yürüyüş Şampiyonası öncesinde sporcular yarışmanın heyecanını ilçenin en nezih mekanlarından Lüküs Kamara Restaurant'da birbirinden leziz menüden oluşan yemek organizasyonunda yenmeye çalıştı.

Ayvalık Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde; 100'ü aşkın sporcu hazır bulunurken, gecede restoranın güler yüzlü personelinin hızlı ve kusursuz servisi dikkat çekti.

Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Türkiye Yürüyüş Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu, İlçe Halk Sağlığı Müdürü Gülçin Nazlı, Yürüyüş Milli Takımı Antrenörü Milli Sporcu Sabahattin Tatar gibi isimlerin de bulunduğu yemekte 7 ülkenin sporcularının birlik ve beraberlikle kaynaştığı gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Şampiyonası Sporcularına Jest Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement