Balkanlar'da Pişmaniye Festivali Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Balkanlar'da Pişmaniye Festivali Heyecanı

Balkanlar\'da Pişmaniye Festivali Heyecanı

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl ayrı bir yerden startı verilen Pişmaniye Festivali bu sene Makedonya’dan başlayacak.

12.06.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl ayrı bir yerden startı verilen Pişmaniye Festivali bu sene Makedonya'dan başlayacak. 6.sı düzenlenen festivalin Makedonya'nın Üsküp kentindeki bölümünün geçtiğimiz yıl Saraybosna'daki gibi renkli geçmesi bekleniyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın da katılacağı Üsküp'teki festival 13 Haziran da Cuma namazı sonrası yapılacak. Mehteran takımının da gösteri yapacağı etkinlikte Başkan Doğan ve beraberindekiler Üsküp'ün merkezinde hep birlikte pişmaniye çekip halka dağıtacaklar.

Bu sene 6.sı düzenlenen Pişmaniye Festivali, İzmit'teki çeşitli etkinliklerle devam edecek. 21 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 da Yürüyüş Yolu'nda pişmaniye çekimiyle başlayacak festivalin İzmit bölümü etkinlikleri aynı gün saat 19.00 da Fuar alanındaki pişmaniye stantlarının açılışı, mehteran gösterisi, uçaktan hediye atılıp Taner Eyüpoğlu konseri ile devam edecek. 22 Haziran Pazar günü de fuar alanında aynı etkinlikler tekrarlanacak ve festival Uğur Işılak'ın konseri ile sona erecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkanlar'da Pişmaniye Festivali Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement