"Bana Masal Anlatma" Filmi Oyuncuları Palm City Mersin AVM'de - Son Dakika
Güncel

"Bana Masal Anlatma" Filmi Oyuncuları Palm City Mersin AVM'de

25 Ocak günü Cinemarine Sinemaları Fuayesinde Mersinlilerle Buluşacak

23.01.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin Alışveriş Merkezi, "Bana Masal Anlatma" filminin oyuncularını 25 Ocak Pazar günü saat 15.00'te Cinemarine'de Mersinlilerle buluşturacak.

Palm City Mersin AVM, Burak Aksak'ın yazıp yönettiği "Bana Masal Anlatma" filmi oyuncularını Mersinlilerle buluşturuyor. Yönetmen Burak Aksak ve oyunculardan; Hande Doğandemir, Tarık Ünlüoğlu, Cengiz Bozkurt, Devrim Yakut, Burcu Biricik, Berat Yenilmez ve Çağlar Ertuğrul'un katılacağı söyleşiye tüm Mersinliler davetlidir.

Dolmuş şoförlüğü yapan Rıza'nın (Fatih Artman) hem güzel hem de çok iyi kalpli bir kız olan Ayperi (Hande Doğandemir) ile tanışmasından sonra yaşadığı olayların anlatıldığı filmde; Yılmaz Erdoğan, Tarık Ünlüoğlu, Gökçe Bahadır ve Gürkan Uygun da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

2014 Uluslararası Gayrimenkul Ödüllerinden (International Property Awards): "en iyi ticari renovasyon ve yeniden geliştirme" ve "en iyi perakende alanı geliştirme" ödülünü almaya hak kazanan Palm City Mersin AVM'nin marka karması arasında; CarrefourSA Hipermarket, LC Waikiki, Teknosa, Playland, Defacto, Joker, Flo gibi markalar bulunmaktadır.

Palm City Mersin AVM, seçkin marka karmasına 1.127 metrakarelik alanıyla Koton, 4.000 metrekareye yayılan alanıyla Akdeniz Bölgesi'nin en büyük spor mağazası özelliğini taşıyan Decathlon, Mersin'in en büyük sinema kompleksi olma özelliği taşıyan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip Cinemarine'i de eklemiştir. 65 farklı ulusal ve uluslararası marka ile zengin ürün seçeneği sunan AVM bünyesinde; 1.200 m² teras alanı, geniş ferah yeme-içme alanı ve oyun – eğlence alanları bulundurmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Bana Masal Anlatma' Filmi Oyuncuları Palm City Mersin AVM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement