Banaz Cumhuriyet Mahallesi'nde Seçim Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Banaz Cumhuriyet Mahallesi'nde Seçim Heyecanı

Banaz Cumhuriyet Mahallesi\'nde Seçim Heyecanı

Banaz Cumhuriyet Mahallesi, erken seçime gidiyor. Mahalle Muhtarı Ahmet Ünal'ın vefatından dolayı gerçekleşecek olan muhtarlık seçiminde 4 aday yarışacak.

23.04.2016 23:32  Güncelleme: 23:40

Uzun yıllar Uşak'ın Banaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde muhtarlık görevini yapan Ahmet Ünal, 9 Kasım 2015'te kalp krizi geçirerek vefat etti. Ünal'ın vefatından sonra boş kalan muhtarlık koltuğu için tekrar seçim yapılacak.

5 Haziran 2016 tarihinde seçime gidecek olan mahallede Cemil Oktay, Özgür Ünal, Hakan Erkalan ve Mustafa Oğuzhan Ayata yarışacak. Adaylar arasında en dikkat çeken isim ise Mustafa Oğuzhan Ayata oldu. En genç muhtar adayı olan Ayata, mahallemi ve mahallede yaşayan vatandaşlarımızı seviyorum dedi.

"BİZLER BU SEMTİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİYİZ"

Cumhuriyet Mahallesi'ni çok sevdiğini ve mahalle için her türlü hizmeti yapmaya hazır olduğunu belirten Ayata, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mahallemi ve mahallede yaşayan vatandaşlarımızı seviyorum. Bizler bu semtin sakini değil sahibiyiz. Evimize hizmet etmekten onur duyarız. Mahalle sakinlerimizin bana göstermiş olduğu güvene layık olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

"GENÇLER, DİĞER GENÇLERE DE ÖRNEK OLUR"

Yaşlı vatandaşların gençlerin önünü açması lazım. Gençlere yol göstermesi lazım. Daha dinamik daha bilinçli gençlerin de muhtar olup mahallesi için çırpınması lazım. Vatana millete hizmet için eğer toplumda gençlere sorumluluk verilirse diğer gençlere de örnek olur" ifadelerini kullandı.

"KALIPLAŞMIŞ MUHTARLIK YAŞINI ALT ÜST EDELİM"

Hizmet etmek için çalışmanın yaşının olmadığını belirten Ayata, "daha iyi hizmet için, haydi gelin hep birlikte zihinlerdeki kalıplaşmış muhtarlık yaşını alt üst edelim. Sloganımız Allah'ın izni ile Cumhuriyet Mahallesi'nin desteği ile başaracağız, her zaman demişimdir, 'birlikte kuvvet doğar' Tek başına değil, birlik ve beraberlikle sorunlarımızı çözeceğiz. Mahallemizden büyük destek ve yeni öneriler de alıyoruz. Bu bize henüz muhtar olmadan mahallelimizle birlik ve beraberlik adımları attığımızı gösteriyor, inanıyoruz başaracağız" dedi.

Haber: Rıdvan ORTAKAYA

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Banaz Cumhuriyet Mahallesi'nde Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement