Bandırma'da Tarihi Eser ve Kaçak İçki Operasyonları - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Tarihi Eser ve Kaçak İçki Operasyonları

Bandırma\'da Tarihi Eser ve Kaçak İçki Operasyonları

Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı kırsal yerleşim bölgelerinde jandarma tarafından tarihi eser ve kaçak içki operasyonları gerçekleştirildi.

12.08.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı kırsal yerleşim bölgelerinde jandarma tarafından tarihi eser ve kaçak içki operasyonları gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında son 10 gün içerisinde, İl Jandarma Komutanlığı tarafından, 2 ayrı operasyon gerçekleştirildi. Birinci operasyonda, Bandırma'nın Edincik kırsal mahallesinde şüpheli bir araç içerisinde yapılan aramada, Bizans dönemine ait toplam maddi değeri 50 bin TL olduğu değerlendirilen 6 parça tarihi eser ele geçirilirken, 4 şüpheli şahıs, ifadelerinin alınmasından sonra Cumhuriyet Savcılığı'nca serbest bırakıldı ve ele geçirilen malzemeler Bandırma Müze Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Diğer operasyon ise, ilçenin Kuşcenneti kırsal mahallesinde gerçekleşti. Şüpheli bir araç içerisinde yapılan aramada 265 şişe kaçak alkollü içecek ele geçirilirken, 2 şüpheli şahıs ifadelerinin alınmasından sonra çıkartıldıkları Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Tarihi Eser ve Kaçak İçki Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement