Bandırma'da "Uyuşturucu" Alarm Veriyor - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da "Uyuşturucu" Alarm Veriyor

Bandırma\'da "Uyuşturucu" Alarm Veriyor

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, ''Bandırma ve yöresinde, şu anda uyuşturucu olayının en düşük düzeyde olduğunu söyleyebilirim'' dedi.

28.08.2014 11:45  Güncelleme: 11:51

Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, uyuşturucuyla mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti.

Makamında gazetecilere ilçedeki uyuşturucu operasyonları hakkında bilgiler aktaran Kılıç, şunları kaydetti:

"Son dönemlerde, Bandırma, Gönen ve Erdek'te gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında tutuklanarak cezaevine gönderilenlerin sayısı 26.  Bu 26 tutuklama olayı, kesinlikle küçümsenecek bir rakam değil. Bandırma ve yöresinde, şu anda uyuşturucu olayının en düşük düzeyde olduğunu söyleyebilirim. Tabii ki, bundan sonra da uyuşturucu ile mücadelemizi ciddi biçimde sürdüreceğiz. Bu arada velilerimize de düşen görev ve sorumluluklar bulunuyor. Çocuklarının gittikleri mekanları, başta eğlence yerleri olmak üzere çok iyi bilmeleri gerekir. Çünkü çocuklarımızın, gençlerimizin uyuşturucuya ilk başladıkları mekanlar buralarıdır."

Uyuşturucu konusunda olduğu gibi hırsızlık olaylarında da son dönemlerde ilçede önemli düşüş yaşandığına dikkati çeken Kılıç, "Tabii ki hırsızlıkların tümüyle bittiğini söyleyemeyiz. Ancak önemli ölçüde azalma kaydettiği de bir gerçektir. Elbette ki, insanın olduğu yerde suçun da bulunması doğaldır. Bizim görevimiz, bu olayları en düşük düzeye indirebilmektir" dedi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bandırma'da 'Uyuşturucu' Alarm Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement