Bandırmalı Gazeteci Atılganer Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

Bandırmalı Gazeteci Atılganer Yaşamını Yitirdi

Bandırmalı Gazeteci Atılganer Yaşamını Yitirdi

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, geçen hafta solunum yetmezliği nedeniyle Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gazeteci, 82 yaşındami Hasan Basri Atılganer dün gece yaşamını yitirdi.

07.02.2016 14:55

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde, geçen hafta solunum yetmezliği nedeniyle Devlet Hastanesi'ne kaldırılan gazeteci, 82 yaşındami Hasan Basri Atılganer dün gece yaşamını yitirdi.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi ve sürekli basın kartı sahibi Hasan Basri Atılganer, Bandırma Gürses ve Gerçek gazetelerinde muhabir ve istihbarat şefi olarak görev yaptı. Son olarak Banses Gazetesi'nde görev yapan Atılganer, uzun yıllar Cumhuriyet ve Günaydın gazetelerinin Bandırma muhabirliğini yaptı. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucularından olan 3 çocuk babası Atılganer için Haydar Çavuş Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene ailesi, Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Dursun Mirza, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve meslektaşları katıldı. Atılganer'in cenazesi daha sonra Bandırma Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bandırmalı Gazeteci Atılganer Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement