Barış Şenliği Konserini 15 Bin Kişi İzledi - Son Dakika
Güncel

Barış Şenliği Konserini 15 Bin Kişi İzledi

Barış Şenliği Konserini 15 Bin Kişi İzledi

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, bu yıl 18'incisi gerçekleşen barış şenliği kapsamında Niyazi Koyuncu konser verdi.

01.09.2013 02:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, bu yıl 18'incisi gerçekleşen barış şenliği kapsamında Niyazi Koyuncu konser verdi. Altınkum Plajı'ndaki konseri yaklaşık 15 bin kişi izledi.

Didim Belediyesi'nce organize edilen ücretsiz halk konserleri kapsamında ünlü Sanatçı Niyazi Koyuncu sahne aldı. Dünyaca ünlü Altınkum Plajı'nda düzenlenen konseri CHP'li Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın ile birlikte yaklaşık 15 bin kişi izledi. Şenliğin sürpriz ismi ise program yapımcısı gazeteci Tayfun Talipoğlu oldu. Saat 22.10'da başlayan konser öncesinde Rock Grubu 'Toro' sahne aldı. Yaklaşık 40 dakika sahnede kalan genç ekip müzikleri ile izleyenleri geceye hazırladı. Ardından sahne alan Niyazi Koyuncu konser öncesinde yaptığı kısa konuşmada "Keşke hep böyle barışı konuşsak. ama ne yazık ki bizler burada barışı dile getirirken, Ankara'da savaş hazırlıkları yapılıyor" diyerek hükümetin Suriye ile ilgili tavrını eleştirdi.

Sonrasında dinleyicilerine doyumsuz müzik ziyafeti çeken Niyazi Koyuncu ve ekibini sahnede usta gazeteci Tayfun Talipoğlu tebrik etti. Talipoğlu daha sonra Koyuncu'nun müzik ekibi ile birlikte Cem Karaca'nın 'Islak ıslak' adlı parçasını seslendirdi. Profesyonel sanatçılara taş çıkartan Talipoğlu, müzikle ilişiğinin üniversite yıllarından kaldığını belirterek, hükümetin medya üzerindeki baskısı artarsa sahnelere dönebileceği yönünde espri yaptı.

CHPli Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'da geceye şenliğin ilk gün etkinliklerine katılım sağlayan Didimlilere teşekkür etti, "Dünyada çok şey değişiyor, ancak ne yazık ki savaşlar değişmiyor. Emperyalist ülkeler mazlum halklara acımıyorlar. Savaşın kazananı yoktur, bizler buradan inadına barış diyoruz" dedi. Kamacı, konuşmasının ardından Niyazi Koyuncu'ya teşekkür plaketi, Didim'de bulunan Apollon Tapınağı'nın biblosu ve çiçek takdim etti. - Didim

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Barış Şenliği Konserini 15 Bin Kişi İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement