Bartın'daki Cinayet Davası - Son Dakika
Güncel

Bartın'daki Cinayet Davası

Eski eşiyle görüştüğünü öne sürdüğü kocasını uyurken av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadının yargılanmasına devam edildi.

12.12.2014 14:32

Bartın'da eski eşiyle görüştüğünü öne sürdüğü kocasını uyurken av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadının yargılanmasına devam edildi.

Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu sanık Ömür Kalfa (33) ile annesi, babası ile maktul Mustafa Kalfa'nın yakınlarıyla avukatlar hazır bulundu.

Sanık Kalfa, mahkeme heyetine avukatıyla görüşmek için süre istedi.

Sanığın avukatı da Mustafa Kalfa'nın 5 yıl önce iki çocuğunun annesinden boşandığını, müvekkiliyle nikah kıydığını, evliliklerinde sorun yaşamamalarına karşın, müvekkili Ömür'ün, kocasının eski eşiyle görüştüğünü öğrendiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Olay gününde müvekkilimle eşi arasında tartışma olmamıştır ancak eski eşinden gelen mesajların yarattığı sinir haliyle tüfekle 3 el ateş etmiştir. Müvekkilim, daha sonra pişman olmuş ve hemen 112 Acil Servis ekiplerini aramış, komşulardan da yardım istemiştir. Yine eşinin kanamasını durdurmak için eşarp ve çarşaf kullanmıştır. Bu, olay yeri inceleme ekiplerinin raporlarında da mevcut olup, tarafımızca mahkemeye sunulmuştur. Yine müvekkilimin 112'yi aradığı telefon kayıtlarında da vardır, dosyamızda da mevcuttur. Müvekkilimin amacı öldürmek olsaydı, vurduğu eşini kurtarmaya çalışmaz, eylemini bıçak veya başka türlü tamamlayabilirdi. Olay, 'kasten adam öldürme' değil, 'kasten yaralama' olayıdır. Aldatılmanın yanında zaman zaman şiddete de uğramasının etkisiyle eylemi gerçekleştiren müvekkilimin, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmasını talep ediyorum."

Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı erteledi.

Akağaç köyünde yaşayan Ömür Kalfa, 21 Haziran'da boşandığı eşiyle görüştüğünü öne sürdüğü kocası Mustafa Kalfa'yı yatak odasında uyuduğu sırada av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın'daki Cinayet Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement