Bartın'ın Ürünleri Yörex'te Beğeniye Sunulacak - Son Dakika
Yerel

Bartın'ın Ürünleri Yörex'te Beğeniye Sunulacak

Bartın\'ın Ürünleri Yörex\'te Beğeniye Sunulacak

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 26-30 Ekim tarihlerinde Antalya EXPO Center’da yapılacak 7. Yöresel Ürünler Fuarı, kuzeyden güneye bir çok kentin yöresel ürünlerine ev sahipliği yapacak.

22.09.2016 12:44

Antalya Ticaret Borsası (ATB) öncülüğünde TOBB'un desteğiyle bu yıl 26-30 Ekim tarihlerinde Antalya EXPO Center'da yapılacak 7. Yöresel Ürünler Fuarı, kuzeyden güneye bir çok kentin yöresel ürünlerine ev sahipliği yapacak. Bartın'ın coğrafi işaretli ürünleri ve yöresel ürünleri YÖREX'te ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, 5 yıldır YÖREX'e katıldıklarını belirterek, "YÖREX, bizim için ürünlerimizin tanıtımı ve ticari ilişkilerinin gelişmesi için önemli bir organizasyon" dedi. Balık, geçmiş yıllarda YÖREX'e katılan firmaların ticari işbirliği sağladıklarını belirterek, "Geri dönüşler çok güzel özellikle Bartın helvamız fuardan sonra yoğun talep gördü" dedi. Bu yıl YÖREX'te coğrafi işaretli el emeği göz nuru tel kırmadan yapılan ürünlerle katılacaklarını bildiren Balık, "Bartın'a has helvamız, manda yoğurdu, aromalı kestane, Amasra bağılımız, gözleme, su böreğimiz ve tel kırmamız ile YÖREX'te ziyaretçilerin hem damak tadına hem göz zevkine hitap edeceğiz" diye konuştu.

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ise, YÖREX'in kuzeyden güneye, doğudan batıya Anadolu'nun eşsiz değerlerinin buluşma noktası olduğunu belirtti. Bartın'ı yöresel ürünleriyle YÖREX'te görmekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Çandır, "Anadolu ayarlarına dönme vaktimiz geldi. Bu yıl 7'ncisini düzenleyeceğimiz YÖREX'e ilginin yoğunluğu bizleri kendi değerlerimize sahip çıkmamız konusunda umutlandırıyor. Başta TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere YÖREX'e destek veren oda borsa başkanlarımız, kalkınma ajanlarımız, yerel yönetimlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'ın Ürünleri Yörex'te Beğeniye Sunulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement