Bartın Sgk'dan Gömlek Fabrikasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bartın Sgk'dan Gömlek Fabrikasına Ziyaret

Bartın Sgk\'dan Gömlek Fabrikasına Ziyaret

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Bartın’da en çok kadın istihdamı sağlayan gömlek fabrikasına teşekkür belgesini verdi.

21.05.2016 15:55

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ekrem Öztekneci, Bartın'da en çok kadın istihdamı sağlayan gömlek fabrikasına teşekkür belgesini verdi.

Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir gömlek fabrikasında 500 kişi istihdam ediliyor. Bu çalışanlardan 380 kişinin kadın olması nedeniyle Bartın'da en çok kadın istihdamı sağlayan fabrika unvanını gömlek fabrikası aldı. SGK İl Müdürlüğü tarafından firmaya teşekkür plaketi verildi. SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci ve beraberindeki heyet fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş'ı fabrikada ziyaret ederek, teşekkür belgesini verdi.

İl Müdürü Öztekneci, Bartın'da 380 kadını işyerinde istihdam eden gömlek fabrikasına teşekkürlerin sundu. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş ise il Müdürü Öztekneci'ye ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Sgk'dan Gömlek Fabrikasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement