Barzani ve Noşirvan, Talabani'yi Ziyaret Edecek - Son Dakika
Güncel

Barzani ve Noşirvan, Talabani'yi Ziyaret Edecek

IKBY Başkanı Mesut Barzani ve Goran Hareketi Lideri Noşirvan Mustafa, yarın Irak Cumhurbaşkanı ve KYB Genel Sekreteri Celal Talabani'yi ziyaret edecek.

21.07.2014 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ve Goran Hareketi Lideri Noşirvan Mustafa'nın, yarın Irak Cumhurbaşkanı ve Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri Celal Talabani'yi ziyaret edeceği bildirildi.

KYB'nin resmi sitesinde yayımlanan açıklamaya göre Barzani ve Mustafa, Almanya'daki tedavisinin ardından Irak'a dönen Talabani'yi Süleymaniye'deki evinde ziyaret edecek.

Barzani ve Mustafa, daha önce Talabani'yi Berlin'deki hastanede ziyaret etmek istemiş, ancak Talabani'nin ailesi buna izin vermemişti. Irak siyasetinde önemli bir etkisi olan üç isim, bir buçuk yıl aradan sonra ilk defa bir araya gelecek.

Başkent Bağdat'ta 17 Aralık 2012'de beyin kanaması geçiren Celal Talabani, Almanya'nın başkenti Berlin'e sevkedilmişti. Talabani, tedavisinin tamamlanmasının ardından geçen cumartesi özel uçakla Irak'a gelmişti. - Süleymaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Barzani ve Noşirvan, Talabani'yi Ziyaret Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement