Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın Açılışı - Son Dakika
Güncel

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın Açılışı

Başakşehir Fatih Terim Stadı\'nın Açılışı

Stat açılışı öncesinde Başakşehir Belediyesi'nce sokak iftarı düzenlendi.

27.07.2014 00:22

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışından önce Başakşehir Belediyesi tarafından sokak iftarı düzenlendi.

Stadın çevresinde düzenlenen iftara, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, milletvekilleri ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftarda konuşan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Geçen sene Sular Vadisi'nde düzenlediğimiz sokak iftarımızı stat açılışımız nedeniyle Başakşehir Stadı çevresine taşıdık. 60 bin kişi aynı sofrada iftar açtık. Başakşehir, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu bir ilçe. Pek çok projenin ev sahibi olan ilçe. Yakında Başbakanımızı cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. İşte o zaman ülkemiz çok daha güzel günler görecek. Stadımız, pek çok özelliği ile Türkiye'de bir ilk. Stadımızı Başbakanımız'la açacağız. Bu stadımızı, açılışına kadar Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız yakından takip etti. Stadımız, Başakşehir Spor Kulübü'nün stadı olarak hizmet verecek." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement