Başarı Öğrencilerden, Tatil Belediyeden - Son Dakika
Güncel

Başarı Öğrencilerden, Tatil Belediyeden

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi alan maddi imkanı olmayan öğrencileri, Altınoluk, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü'deki kamplarda misafir edecek.

17.06.2016 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullarında başarılı olup takdir ve teşekkür belgesi alan maddi imkanı olmayan öğrencileri, Altınoluk, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü'deki kamplarda misafir edecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, her akşam çeşitli etkinliklerin yer aldığı ve otel konforunda hizmet veren tesislerde konaklayacak öğrenciler, gündüzleri tarihi ve kültür gezilerine, yüzme ve eğlenceli spor aktivitelerine katılacak, akşamları da ateş başındaki eğlenceler ve amfi tiyatroda animasyon gösterileri ile eğlenceli vakit geçirecek.

Tesislerde ücretsiz konaklayacak öğrenciler, sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra, sınırsız çay ikramlarından da yararlanacak.

Kamplarda öğrencilere, tişört, şapka ve çantadan oluşan set armağan edilecek, öğrenciler, tatil boyunca eğitmenlerinin gözetiminde, masa tenisi, bilardo, masa futbolu, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi aktiviteler yaparak, öğretim yılının stresini atacak.

Öğrenciler, kamplarda sosyal, kültürel faaliyetler ve gezilere katılarak unutamayacakları bir tatil geçirme ve yeni arkadaşlar edinme fırsatı bulacak.

- Başvurular Büyükşehir Belediyesine yapılacak

Geçen yıl 6 bin 152 başarılı ve maddi imkanı olmayan öğrencinin faydalandığı yaz kamplarına katılmak isteyen öğrenciler, Büyükşehir Belediye Binası Halkla İlişkiler Bölümündeki Sosyal Hizmetler bankosuna başvuru yapabilecek.

Başvurmak isteyen öğrenciler yanlarında, "2. döneme ait karne, takdir veya teşekkür belgesinin aslı ve fotokopileri, velinin ve öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı ile birlikte), fakirlik ilmuhaberi ve bir fotoğraf" getirecek.

Ayrıntılı bilgi için "507 18 58" ve "507 15 37" numaralı telefonlar aranabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başarı Öğrencilerden, Tatil Belediyeden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement