Başbakan Binali Yıldırım: 600 Yatak Kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Başbakan Binali Yıldırım: 600 Yatak Kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı

Başbakan Binali Yıldırım: 600 Yatak Kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi\'nin İhalesi Yapıldı

Başbakan Binali Yıldırım, 600 yatak kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

15.06.2016 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, 600 yatak kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi'nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

Tavşanlı'da halka hitap eden Yıldırım, Kütahya'ya 13 yılda 7 milyar 600 milyon lira yatırım yapıldığını, kentin daha fazlasına layık olduğunu belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım, 2002'ye kadar şehirde yapılan bölünmüş yol uzunluğunun 23 kilometre olduğunu, AK Parti iktidarında ise bunun 235 kilometre olduğunu vurguladı.

"Kütahya'ya yakışan da bu, AK Parti'nin farkı da bu" diyen Başbakan Yıldırım, Zafer Havalimanı'nın da hizmete alındığını anımsattı.

Başbakan Binali Yıldırım, havalimanının açıldığı 2012 yılında 3 bin yolcunun geldiğini ifade ederek, bu rakamın 2015'in sonunda 93 bine çıktığını, bu rakamın daha da artacağını belirtti.

Sanatın, kaplıcaların ve seramiğin kenti olan Kütahya'da "Dört dörtlük, 24 ayar insanların yaşadığını" vurgulayan Yıldırım, kente yapılan yatırımlara ilişkin de bilgi verdi.

Yıldırım, 600 yataklı şehir hastanesinin ihalesinin yapıldığını belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakan Binali Yıldırım: 600 Yatak Kapasiteli Kütahya Şehir Hastanesi'nin İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement