Başbakan'dan Kurt Ailesine Başsağlığı Telefonu - Son Dakika
Güncel

Başbakan'dan Kurt Ailesine Başsağlığı Telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Okmeydanı'nda başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ailesini arayarak başsağlığı diledi.

25.05.2014 13:22  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Okmeydanı'nda başından vurularak hayatını kaybeden Uğur Kurt'un ailesini arayarak başsağlığı diledi.

BAŞDANIŞMANI TWITTER'DAN DUYURDU

Erdoğan'ın Kurt ailesini arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Konuya ilişkin bilgiyi Başbakan Başdanışmanı Ertan Aydın verdi.

Aydın Twitter hesabından "Başbakanımız, merhum Uğur Kurt'un babasını arayarak başsağlığı diledi." ifadelerini takipçileriyle paylaştı.

"OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Uğur Kurt'a rahmet, aileye de sabır dileyen Başbakan Erdoğan, acılı babaya olayın takipçisi olacaklarını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın, Uğur Kurt'un hayatını kaybetmesine yol açan hadisenin aydınlatılması için balistik incelemeler başta olmak üzere gereken her şeyin titizlikle yapılacağını belirttiği öğrenildi. Baba Kemal Kurt'un da Başbakan Erdoğan'a teşekkür ettiği, alile olarak olayın aydınlatılmasını beklediklerini dile getirdiği öğrenildi.

CENAZE İÇİN BEKLERKEN VURULDU

Perşembe günü Okmeydanı'nda çıkan olaylarda Cemevinde cenaze beklerken boynundan vurulan 30 yaşındaki Uğur Kurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. 

ACILI BABA, ADALET İSTEDİ

Kurt'un cenazesi dün memleketi Sivas'ın Hafik İlçesi'ne bağlı Üzeyir köyünde gözyaşları arasında toprağa verilmiş, acılı baba Kemal Kurt, kendisini yetkili kimsenin aramadığını belirterek, "Bu ülkede adalet varsa oğlumun katillerinin bulunmasını istiyorum" demişti.

AYHAN YILMAZ'IN AİLESİNİ DE ARADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu. Erdoğan, Okmeydanı'ndaki olaylar sırasında yaralanan polis memurlarından Veli Akyüz ve Talha İşlek'i de telefonla aradı.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, 22 Mayıs'ta Okmeydanı'ndaki cemevinde bulunduğu sırada başına bir kurşun isabet etmesi neticesinde vefat etmiş olan Uğur Kurt'un babası Kemal Kurt'un ardından, eylemcilerin bombalı saldırısı neticesinde hayatını kaybeden Ayhan Yılmaz'ın ailesiyle de bir telefon görüşmesi yaptı.

Başbakan Erdoğan'ın merhum Yılmaz'ın ağabeyi Ali Yılmaz ile görüşerek, merhumun annesi Havva Yılmaz başta olmak üzere tüm aileye sabır ve metanet dileğinde bulunduğu öğrenildi.

YARALANAN İKİ POLİSLE DE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre Başbakan Erdoğan, olaylar sırasında polis aracına atılan molotof kokteyli neticesinde yanarak hastaneye kaldırılmış olan Akyüz ile bacağına kurşun isabet eden İşlek'ten ise tedavi süreçleriyle ilgili bilgi alarak şifa dileğinde bulundu.

Başbakan\'dan Kurt Ailesine Başsağlığı Telefonu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Başbakan'dan Kurt Ailesine Başsağlığı Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • akgençlik: dünya lideri rte 6 22 Yanıtla
    Mete: YAV HE HE..Dünya lideri tamam..Hangi dünya dersen..Kendi iç dünyasının lideri.. 0 0
  • AKPLİ: ARKADAŞLAR BİZ AKPLİLER OLARAK TÜM GÜCÜMÜZLE BAŞBAKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ CEMAAT VE DİĞER PARTİLERE YÜKLENELİM BU SAYEDE PKKYI MEŞRULAŞTIRMAMIZA AZ KALDI ZATEN BDP EŞ BAŞKANIMIZDA APONUN CIKACAĞINI 2015 DE DUYURDU O NEDENLE BAŞBAKANIMIZ ZATEN BİLEREK SÜREKLİ CEMAATE VE DİĞER PARTİLERE YÜKLENİYOR PKKYA LAF ETMİYOR EDEMEZDE CÜNKÜ APO İFADESİNİ ALIR ONUN. 4 23 Yanıtla
    cevher: aha yeni bir müftünün karısı vakası ulan bu cehapelilerin alayı üç kağıtçı akp'liymiş ba ba ba 0 0
  • Mete: Bunuda kendi lehine çevirdin ya pes doğrusu..Adamı vuran devlet, baş sağlığı dileyen devlet..Traji komik :) 8 18 Yanıtla
  • ALİ OSMAN: BAŞBAKANIN BAŞINA KESİN BİRŞEY DÜŞTÜ 7 6 Yanıtla
  • Mete: Sehven ölmüştür arkadaşlar sehven 6 5 Yanıtla

Advertisement