Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı ile Görüştü

Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı ile Görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile görüştü.

19.09.2014 18:52  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile görüştü. Davutoğlu, "Etrafımızda çok büyük riskler var, çok büyük istikrarsızlıklar var ama bütün bunlar arasında, Ortadoğu, Kafkaslar'da Türkiye, Azerbaycan iki başarı hikayesidir. O başarı hikayesinin devam etmesi lazım" dedi.

Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanlık Binası'nda, Azerbaycan Başbakanı Artur Rasizade ile baş başa görüşmenin ardından heyetler arası düzenlenen toplantıda konuştu. Davutoğlu, "Türkiye, Azerbaycan bir karar aldı mı birlikte bunu başarabileceklerini gösterdiler. Çünkü biz birbirimize güveniyoruz. Kardeşin kardeşe omuz verdiğinde yapılmayacak iş yoktur" dedi.

Türkiye ile Azerbaycan arasında güzel bir gelenek bulunduğunu belirten Davutoğlu, "Görevi alan Cumhurbaşkanı, Başbakan hemen karşılıklı ziyarette

bulunuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaret etti, şimdi ben ziyaret ediyorum. İnşallah bu kıyamete kadar böyle sürecek. Çünkü Türkiye ve Azerbaycan kıyamete kadar bir ve müstakil olacak. Hep liderler karşılıklı gelecekler" şeklinde konuştu.

Tarihin çok hızlı aktığını ifade eden Davutoğlu, "Etrafımızda çok büyük riskler var, çok büyük istikrarsızlıklar var ama bütün bunlar arasında, Ortadoğu,

Kafkaslar'da Türkiye, Azerbaycan iki başarı hikayesidir. O başarı hikayesinin devam etmesi lazım. 10 senede, 12 senede Türkiye büyük gelişme kaydetti" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu, Azerbaycan Başbakanı ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement