Başbakan Davutoğlu Macaristan'da - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu Macaristan'da

Başbakan Davutoğlu Macaristan\'da

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekileri taşıyan TUR uçağı Türkiye saatiyle 23.58'de Budapeşte Ferenc Liszt Havalimanına indi.

24.02.2015 02:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindekileri taşıyan TUR uçağı Türkiye saatiyle 23.58'de Budapeşte Ferenc Liszt Havalimanına indi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, havalimanında askeri törenle karşılandı. Törenden sonra Başbakan Davutoğlu kalacağı otele geçti. Başbakanın heyetinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de yer aldı.

PROGRAMI YOĞUN

Başbakan, Macaristan ziyaretinde Galiçya Türk Şehitliği ile Gül Baba Türbesini ziyaret edecek. İki ülke arasında 2013 yılında kurulan "Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi" kapsamında Macaristan'a resmi ziyarette bulunacak Başbakan Davutoğlu, Türk-Macar İş Forumuna da katılacak. Davutoğlu Macaristan Başbakanı Viktor Orban ve Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'le de ayrı ayrı görüşecek. Davutoğlu'nun bu gece saat 23: 30 sularında Budapeşte'de olması bekleniyor. Davutoğlu yarın ki resmi temaslarına Macaristan Parlamentosunu ziyaret ederek başlayacak. - Macaristan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu Macaristan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement