Başbakan: Ek Mesai Ücretleri Aile Hekimlerine Ödenecek - Son Dakika
Güncel

Başbakan: Ek Mesai Ücretleri Aile Hekimlerine Ödenecek

Başbakan: Ek Mesai Ücretleri Aile Hekimlerine Ödenecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmesinden sonra, "Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." dedi.

23.09.2014 18:10  Güncelleme: 18:16

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yaklaşık 5 saat süren bir bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı sonrası açıklama yapan Davutoğlu, "Toplum sağlık merkezleri ile aile hekimleri vatandaşlara hizmet verecek. Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." dedi.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Sağlık Bakanlığı binasında gerçekleşen toplantıda, Başbakan Davutoğlu'na, Bakanlığın çalışmalarıyla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve diğer ilgililer tarafından bilgi sunuldu. Basına kapalı gerçekleşen toplantı, 5 saat sürdü.

"METRUK BİNALAR YIKILACAK"

Toplantı sonrası konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "13 Ekim'de Bakanlar Kurulu olarak yürüyüş kampanyasına destek verip tüm Türkiye'yi davet edeceğiz. Uyuşturucu ile mücadele için Bakanlar Kurulu konuyu enine boyuna inceledi. Uyuşturucu ile mücadele anlık değil bir süreçtir. Bütün metruk alanlar, viraneleri yıkayacağız, çeteler bu alanları kullanamayacak." dedi.

AİLE HEKİMLERİNE EK MESAİ ÜCRETİ KONUSU

Davutoğlu, "Aile hekimleri konusunda arada süzgeç olmadığı zaman basit bir rahatsızlık için büyük hastanelere gidiliyor hem hastane hem de hasta için zorluk meydana gelmekte. Toplum sağlık merkezleri ile aile hekimleri vatandaşlara hizmet verecek. Ek mesai ücretleri aile hekimlerine verilecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan: Ek Mesai Ücretleri Aile Hekimlerine Ödenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • MURAT: BEN YİRMİ DÖRT SAAT ( YATARAK NÖBET TUTAN ) ÇALIŞAN ÜÇ GÜNDE İZİN YAPAN SONRADA YIPRANMA PAYI ALAN BİR KURUM GÖRMEDİM. ÇOK YIPRANIYORSUNUZ ÇOOOK. SAĞLIKÇILARRRRRRRRRRRRR 5 27 Yanıtla
    helal etmiyorum: bu sağlıkçıların aldığı parayı ben kendi adıma. . eğer 1 kuruş hakkım varsa. . . bir vatandaş olarak helal etmiyorum. . . . fitil fitil çıksın. . . üstüne bide yetmiyor deyip de nankör değillermi. . . o aile hekimlerinede helal etmiyorum. . . 0 0
  • Aile hekimi boşuna: Aile Hekimlerini kaldırın hiçbiri işe yaramıyor. Oturdukları yerden para kazanıyorlar. Hasta aile hekimine gittiğinde kendisi söylüyor bana şu ilaçları yaz diye, onu bile kendi anlaştıkları ilaç firmalarının ilaçlarını yazıyorlar komisyon almak için. Aile hekimi doktorlara işsiz demesinler diye devlet tarafından yaratılmış bir istihdamdır. Vatandaş memnun değil. İğne vurmak için aile hekimi başka ne işe yarıyor. 0 27 Yanıtla
  • erdem sabri: birde gözün sürünen emeklileri görse allah aşkına 9 6 Yanıtla

Advertisement