Başbakan Erdoğan'a Evinin Önünde Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'a Evinin Önünde Coşkulu Karşılama

Başbakan Erdoğan\'a Evinin Önünde Coşkulu Karşılama

Cumhurbaşkanlığına adaylığı açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören’deki evinin önünde sevgi gösterileriyle karşılandı.

02.07.2014 11:42

Cumhurbaşkanlığına adaylığı açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören'deki evinin önünde sevgi gösterileriyle karşılandı. Makam aracından inen Başbakan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

ATO'da düzenlenen törenle AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Dün akşam saatlerinde çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcilerin tebriklerini AK Parti Genel Merkezi'nde kabul eden Başbakan Erdoğan, daha sonra İl başkanlarıyla birlikte iftara katıldı.

Dün gece saatlerinde kadar çalışmalarını sürdüren Başbakan Erdoğan, Keçiören'deki evinin önünde bekleyen vatandaşların büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte makam aracından inen Başbakan Erdoğan, ellerinde kendisinin Cumhurbaşkanlığı adaylığı logosu bulunan ve sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vatandaşlarında tebriklerini kabul eden Başbakan Erdoğan, daha sonra eşi Emine Erdoğan ile birlikte konutuna geçti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'a Evinin Önünde Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement