Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması - Son Dakika
Politika

Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması

Başbakan Erdoğan\'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması

AK Parti'nin Karaman belediye başkan adayı olarak açıklanan Ertuğrul Çalışkan: "Karaman halkına hizmet etmek mutlulukların en büyüğüdür"

13.12.2013 16:17

AK Parti'nin Karaman'dan belediye başkan adayı gösterdiği Ertuğrul Çalışkan, Karaman halkına hizmet etmenin mutlulukların en büyüğü olduğunu söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İzmir'de düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda, partisinin Karaman belediye başkan adayı olarak açıkladığı Ertuğrul Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağını söyledi.

2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den Karaman İl Genel Meclisi üyesi seçildiğini ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Karaman halkına hizmet etmek mutlulukların en büyüğüdür. 2005 yılında yeni çıkan 5302 İl Özel İdareler Kanunu gereği yapılan seçimle İl Genel Meclisi Başkanı seçildim. 2009 yerel seçimlerinde tekrar İl Genel Meclisi üyesi ve akabinde İl Genel Meclisi Başkanı seçildim. Bu görevlerde Karaman halkına hizmet etme fırsatı buldum. 3 senedir de Karaman Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Karaman Belediyesini, belediyeciliği biliyorum. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Kamil Uğurlu ile uyumlu bir çalışma sergiledik. Ondan çok şeyler öğrendim. Bu göreve kendimi hazır hissettim. Aday adayı oldum. Allah nasip etti partimiz tarafından aday gösterildim."

Belediye Başkanı seçildiği takdirde AK Parti döneminde Karaman'da başlayan değişim ve gelişimin tüm hızıyla devam edeceğini vurgulayan Çalışkan, "Karaman'ın AK Parti döneminde AK Partili belediye başkanları ile gösterdiği gelişim ortadadır. Ben de bu bayrak yarışında, bayrağı alarak en ileri taşımaya çalışacağım. Karaman için hayati önem taşıyan başlamış projeler var. Bu projeleri kaldığı yerden devam ettirip bitirmek için çaba göstereceğim. Bu bilgi ve birikime sahip olduğuma inanıyorum. Karamanımızı ve halkımızı layık olduğu daha güzel geleceklere taşımak, bu amaçla; halka tepeden bakan değil, birlikte, halkın kaynaklarını en iyi biçimde hizmete dönüştürecek dürüst, ahlaklı ve adaletli bir yönetim anlayışı düsturumuzdur" diye konuştu. - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Erdoğan'ın Belediye Başkan Adaylarını Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement