Başbakan Erdoğan Murat Göğebakan İçin Dua İstedi - Son Dakika
Güncel

Başbakan Erdoğan Murat Göğebakan İçin Dua İstedi

Başbakan Erdoğan Murat Göğebakan İçin Dua İstedi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisi için “Uzun Adam” adlı seçim şarkısı yapan ve şu an tedavi gören Murat Göğebakan için Tekirdağlılardan dua istedi.

17.07.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisi için "Uzun Adam" adlı seçim şarkısı yapan ve şu an tedavi gören Murat Göğebakan için Tekirdağlılardan dua istedi.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından miting için Tekirdağ'a geldi. Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Hükümet Caddesi'nde gerçekleştirilen miting sonrası Başbakan Erdoğan, ünlü sanatçı Murat Göğebakan'a dua edilmesini isteyerek, "Seçim şarkımızın bestekarı Murat Göğebakan. Bu şarkıyı 30 Mart Yerel Seçimlerde sağolsun bize yaptı. Şu anda hasta yatağında rahatsız. Diyorum ki şu Ramazan ayında Murat kardeşimizi de dualarınızdan mahrum etmeyin. Ona da dualar edin. İbadetlerinizde, oruçlarınızda dua edin. Rabbim inşallah şifasını lütfetsin bu sanat hayatına da aynı şekilde başarıyla devam etsin diyorum. Rabbim inşallah o dayanma gücünü kendisine versin. Yar ve yardımcısı olsun dert verip derman aratmasın diyorum" şeklinde konuştu.

Erdoğan daha sonra Tekirdağ Valiliği'ni basına kapalı olarak ziyaret etmesinin ardından havayolu ile Tekirdağ'dan ayrıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakan Erdoğan Murat Göğebakan İçin Dua İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement