Başbakan Yıldırım, Türksat Yönetici Özsoy'un Cenaze Namazına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım, Türksat Yönetici Özsoy'un Cenaze Namazına Katıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Türksat'ta güvenlik direktörü olarak görev yapan 50 yaşındaki Ahmet Özsoy'un Bağlum Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

17.07.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Binali Yıldırım, Türksat'ta güvenlik direktörü olarak görev yapan 50 yaşındaki Ahmet Özsoy'un Bağlum Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Bağlum'da kılınan cenaze namazına Başbakan Yıldırım'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'la çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından vatandaşlara seslenen Yıldırım, "Gece nöbette gündüz ayakta olmaya devam edeceğiz. Feraset sahibi, basiret sahibi olmalıyız, uyanık olmalıyız. Hepinize o uzun gecede, 15 Temmuz gecesinde duruşunuz için milletim adına, Cumhurbaşkanımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha Türk milleti ne kadar aziz bir millet olduğunu, ne kadar asil bir millet olduğunu ortaya koymuştur. Bu millete hizmet etmek, bu milletin geleceği için akıl temin etmek her vatan evladının en ulvi görevidir. Ahmet kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailesinin, yakınlarının başı sağ olsun. Acılarını paylaşıyoruz, milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Cenaze namazının ardından Başbakan Yıldırım ve bakanlar, tabutu omuzladı. Başbakan Binali Yıldırım, cenazeye katılan vatandaşların 'idam isteriz' sloganları eşliğinde camiden ayrıldı. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım, Türksat Yönetici Özsoy'un Cenaze Namazına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement