Başbakanlık Korumasının PTT Memuruna Mektup Vermesi Dikkat Çekti - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık Korumasının PTT Memuruna Mektup Vermesi Dikkat Çekti

Başbakanlık Korumasının PTT Memuruna Mektup Vermesi Dikkat Çekti

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklif ettiği isimlerin ortaya çıkmasının ardından ortaya çıkan korumanın PTT memuruna mektup verdiği fotoğraf dikkat çekti.

26.08.2015 15:30  Güncelleme: 15:32

Cumhuriyet tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanı kararı ile seçim kararı alınırken Başbakan Ahmet Davutoğlu partilere düşen Bakanlık sayısının belli olmasının ardından Bakanlık teklif edeceği isimler belli oldu ve bunlar basına da sızdı.

Bu isimlerin ilk yorumları ve diğer tepkiler sürerken bu sırada Başbakanlık konutu önünde bir koruma memurunun PTT memuruna mektup verdiği fotoğraf oldukça dikkat çekti.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Geçici Bakanlar Kurul'unu kurmak üzere Başbakan olarak görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, TBMM'den gelen partilerin hükümetteki üye dağılımıyla ilgili çizelgeye göre, milletvekillerine bakanlık teklifini mektupla göndermesi beklenirken, Başbakanlık Resmi Konutu önünde bir korumanın PTT görevlisine zarflar vermesi dikkat çekti.

SADECE DAVET VAR

Mektupta milletvekiline hangi bakanlık görevi verileceği yer almıyor. Mektupta; geçici seçim hükümetinde yer almanızı istiyorum ifadesi yer alıyor. Başbakan Davutoğlu ayrıca; bakanlık teklifine 24 saat içinde cevap verilmesini bekliyor. Başbakan Davutoğlu'nun milletvekillerine göndereceği mektupta sadece davet var.

Son Dakika Güncel Başbakanlık Korumasının PTT Memuruna Mektup Vermesi Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • vatandaş: yahu .suruktan nem kapıyor bu basında :) 8 0 Yanıtla
  • x: Belki koruma nin kendi mektubudur devletin mektupları böylegitmez oöğren sonra yorum yap 1 5 Yanıtla
  • yeniiceri: azrail nickli hergele sen var ya sen tam lavuk dalkavuk birisisin kabiz olsan erdogandan bilirsiniz 0 0 Yanıtla
  • angaralı : anlaşılan çok ivedi 0 0 Yanıtla
  • camış: BIKTIM REKLAMLARINIZDAN BİLİYORSUNUZ DİMİ... 0 0 Yanıtla
  • fubı: memur değildir o taşerondur 0 0 Yanıtla
  • mahmut: devlet yazismasi boylemi oluyur 0 0 Yanıtla
  • mahmut: devlet yazismasi boylemi oluyur. 0 0 Yanıtla

Advertisement