Başkan Adayı Kalay, Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Kalay, Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi

Başkan Adayı Kalay, Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, üniversite gençliğinin düzenlediği kahvaltılı toplantıda öğrencilerin sıkıntılarını dinledi.

14.01.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, üniversite gençliğinin düzenlediği kahvaltılı toplantıda öğrencilerin sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte gençlik kollarının ve üniversite gençliğinin düzenlediği kahvaltılı toplantıda üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

Türkiye'nin her alanda kalkınmasını sağlarken, kalkınmanın temelinin de eğitimden geçtiğini ve bu nedenle AK Parti iktidarında bütçede en fazla payın eğitime ayrıldığını belirten AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın Üniversitesi bölgemiz için bir fırsattır. Hızlı bir gelişme içerisinde, önümüzdeki birkaç yıl içinde ülkemizin sayılı Üniversiteleri haline gelecektir. Her ilden gelen öğrenci arkadaşlarımızı Bartın'da en güzel şekilde misafir etmek ve onlara en iyi imkanları sunmak için, hep yanınızda olacağız. Geleceğimizin ışıkları olan gençlerimize sahip çıkmak bizim görevimizdir" dedi.

Belediyesi AK Parti'li olan illerdeki çalışmaları, hizmet farkını gençlerin daha iyi görebileceklerini söyleyen Kalay, " Bartın'da merkezi hükumetle uyumsuz, vizyonu kapalı belediyecilik anlayışının olmasını Bartın'ın talihsizliği olarak görüyorum. Ana temel görevlerini halledememiş bir belediyecilikle karşı karşıyayız. Sular kentinde musluklarından çamurlu suyu akıtan bir belediyenin olduğu şüphesiz ortadadır. Türkiye'de üzerinde taşımacılık yapabilen tek özelliği ile bilinen ırmağımızın kanalizasyon akıntıları ile kirletilerek, çöplerimizi imha edecek katı atık bertaraf tesisi olmadığından çevre felaketi ile baş başa kalıyoruz. Maalesef bu çağda çöplerin hala yakılarak yok edilmeye çalışıldığını, içme suyu, çöp, katı atık, kanalizasyon arıtma, trafik, hava kirliliğinin, maalesef bu güne kadar çözülemediğini görüyoruz" dedi.

Amacının Bartın'a hizmet etmek olduğunu belirten Başkan Adayı Dr. Kalay, "Hangi alanda olursa olsun amacım memleketime hizmet etmek. Daha önce hekim olarak hizmet etmekten onur duydum. İnsanlara faydalı olabilmek için bundan sonraki dönemde ise çok sevdiğim memleketime belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Çok sevdiğim Bartın'a güzel hizmetler yapmak istiyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Kalay, Üniversiteli Gençler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement