Başkan Akkaya Kutlu Doğum Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya Kutlu Doğum Programına Katıldı

Başkan Akkaya Kutlu Doğum Programına Katıldı

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum” Programı’na katıldı.

10.04.2014 13:55

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu tarafından düzenlenen "Kutlu Doğum" Programı'na katıldı.

Akşehir Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Akşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, İlçe Müftülüğü görevlileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program, bir okul öğrencisi tarafından Al-i İmran Suresi'nin 144 ve 145. Ayetlerinin okunması ve bir başka öğrenci tarafından mealinin okunması ile başladı.

Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu Müdürü Bilal Eği yaptığı açılış konuşmasında Kutlu Doğum Haftası'nın öneminden söz etti. Okul Müdürü Eği, "Hepimizin malumu olduğu üzere Kutlu Doğum, şerefli doğum demektir. Kutlu Doğum bir devrin kapanıp, yeni bir devrin doğuşudur. Hakkın ve adaletin, zulmü ve haksızlığı boğuşudur. İlmin irfanın, cehaleti ve bağnazlığı boğuşudur. Kutlu Doğum, Hazreti Muhammed'in (SAV), dünyaya teşrifidir. Evrensel mesajı insanlığa sunuşudur. Bunun için Kutlu Doğum deyince heyecanlanıyoruz" diye konuştu.

Programda daha sonra Hz. Muhammed'in (SAV) hayatı sinevizyon gösterimi sunulurken, okul öğrencileri tarafından "Kırk Yaşındasın" şiiri, Kırk Hadis, Hz. Muhammed (SAV) şiiri okundu. Program ilahiler ile sona erdi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, program sonunda okul müdürü, öğretmenler ve öğrencileri böylesine güzel bir program hazırladıkları için tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya Kutlu Doğum Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement