Bursa'dan Somalı Vatandaşlara Moral - Son Dakika
Yerel

Bursa'dan Somalı Vatandaşlara Moral

Bursa\'dan Somalı Vatandaşlara Moral

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Soma'dan gelen kadın ve çocuklarla bir araya gelerek onlara moral verdi.

31.08.2014 18:53  Güncelleme: 11:46

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 13 Mayıs'ta Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi'nin sponsorluğunda Bursa Kadın Kuruluşları Birliği, Bursa İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği ile Uludağ Üniversitesi Güçlendirme Vakfı iş birliğiyle Bursa'ya gelen madenci aileleri, Kayhan Döner Sofrası'nda Başkan Altepe'yle buluştu.

Altepe, Soma dostu şehirlerin başında Bursa'nın geldiğini, afetin yaşandığı anda Soma'nın yanında olduklarını, şimdiden sonra da yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Ne yaşanırsa yaşansın, önemli olan geleceğe güvenle bakabilmektir. Onun için her zaman sizlere moral verecek, destek olacak bir Bursa daima var" dedi.

Üç gün boyunca kentte kalacak 57 kişilik heyet, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği rehberler aracılığıyla şehrin tarihi ve turistik değerlerini tanıyacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa'dan Somalı Vatandaşlara Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement