Başkan Arslan'a Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan'a Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Ziyaret

Başkan Arslan\'a Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Ziyaret

Çiğli’ye yeni atanan Kaymakam Yusuf Güler ile Emniyet Müdürü Uğur Yıldız, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

02.10.2015 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli'ye yeni atanan Kaymakam Yusuf Güler ile Emniyet Müdürü Uğur Yıldız, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğli'ye yeni atanan Kaymakam Yusuf Güler'i makamında ağırladı. Başkan Arslan, Reyhanlı'dan Çiğli'ye atanan Kaymakam Güler'i belediye çalışmaları ve Çiğli ilçesi hakkında bilgilendirdi. Kaymakamlık ve belediye hizmetlerinin uyumunun önemine dikkat çeken Başkan Arslan, Kaymakam Güler'e yeni görevinde başarılar diledi. Rehyanlı'da önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Güler ise Çiğli'de de güzel işlere imza atmak istediklerini vurguladı. Ziyaretin ardından Başkan Arslan, Kaymakam Güler'e belediye hizmet binasını gezdirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

Başkan Hasan Arslan'ın bir diğer konuğu ise Çiğli'ye yeni atanan Emniyet Müdürü Uğur Yıldız oldu. Başkan Arslan, İzmir Emniyet Müdürlüğü Özel Kalem Müdürlüğü'nden Çiğli'ye atanan Yıldız'a yeni görevinde başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan'a Kaymakam ve Emniyet Müdüründen Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement