Başkan Arslan'dan Tünel Tepkisi - Son Dakika
Yerel

Başkan Arslan'dan Tünel Tepkisi

Başkan Arslan\'dan Tünel Tepkisi

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari-Var karayolu üzerinde yapımı devam eden tünelin halen bitirilemediğini ve tam bir yılan hikayesine döndüğünü söyledi.

07.07.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari-Var karayolu üzerinde yapımı devam eden tünelin halen bitirilemediğini ve tam bir yılan hikayesine döndüğünü söyledi.

Şehirden 35 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari- Van karayolu üzerindeki 2. Tünel mevkiine giderek burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, tünel yapımının bir türlü tamamlanamadığını ve tünelin etrafındaki daracık yolun tehlike saçtığını belirti.

Arslan,"Yaklaşık 2,5 yıldır devam eden bu tünel tam bir yılan hikayesine döndü. Karayolları Şube şefliği ile yaptığımız çoğu görüşmede ha bugün ha yarın hizmete açılacak denildi. Bu verilen aslı astarı olmayan bilgiler tamamı ile bu halk ile alay eder dereceye gelmiştir. Bizler Bolu, Zigana, Toroslar ve Pozantı gibi yerlerde yapılan özel ve güzel tüneller talep etmiyoruz. Sadece çok eski ve ilkel olan bu tünelin bir an önce açılmasını istiyoruz. 2 yıldır 20 metre ilerleme var Allah'tan reva mı. Bu tamamı ile bu halkın ulaşım ve seyahat özgürlüklerini rencide etmekten başka bir şey değildir. Gördüğünüz bu alternatif yol bu güne kadar çok sayıda meddi kazalar olmasına ve insanların mağdur olmasına yol açmış ve halen kazalara davetiye çıkarmaktadır. Bu tünelin biran önce açılmasını istiyoruz. Özellikle bu yolun 2 yıldır neden bekletildiği konusunda kamuoyunun bilgilendirilmesini karayolları yetkililerinden bekliyoruz. Bu çalışmalar böyle yavaş devam ederse Ramazan bayramından sonra burada arkadaşlarımızın kazalara karşı can ve mal güvenliği için çadır kurup nöbete başlayacağımızı belirtmek istiyoruz" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Arslan'dan Tünel Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement