Başkan Çelik, Kosova Heyetini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çelik, Kosova Heyetini Ağırladı

Başkan Çelik, Kosova Heyetini Ağırladı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kosova’ya bağlı Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş’u makamında ağırladı.

25.08.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kosova'ya bağlı Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş'u makamında ağırladı.

Prizren Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Levent Buş,Boşnak işadamları ve sanatçıları bünyesinde barındıran Sofra Derneği Başkanı Berhil Shasivari ile Manisa eski belediye meclis üyesi Selim Şarkdağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir de yer aldı. Kosova heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Kosova'yı gönül coğrafyamızın bir parçası olarak kabul ediyoruz.Orada yaşayan hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı, soydaşlarımızı ve bize gönül sıcaklığı besleyen tüm insanları seviyoruz. Bu vesile ile Kosova'yaselamlarımızı gönderiyorum.Ziyaretin gerçekleşmesinde emek sarf eden,geçmiş dönem belediye meclis üyeliğimizi yapmış olan Selim Şarkdağ kardeşime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Misafirperverliğinden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür eden Buş, "Manisa'ya ilk kez geliyoruz. Amacımız yatırım konusunda, Prizren ile Manisa arasında kültürel ve sosyal anlamda ilişkilerin artmasını sağlamak. Bu anlamda işbirliği yapmak istiyoruz. Ecdadın bıraktığı topraklarda bizler varız, var olmaya da devam ediyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe zaten aramızı hiç kimse bozamaz. Türkiye bizim ikinci anavatanımızdır. Türkiye'nin savaştan sonra Kosova Cumhuriyeti'ne verdiği katkılar unutulmaz, unutulmayacaktır." diye konuştu.

Başkan Çelik, Kosova'dan gelen heyete Kuran-ı Kerim ve fincan takımı hediye etti. Kosova Prizren Belediye Başkan Yardımcısı Levent Buş ise Başkan Çelik'e plaket ve "Prizren Business FORUM 2015" fuarı kitapçığı hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çelik, Kosova Heyetini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement